2777
2789
عنوان

کم شدن حجم مایع منی در رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 36 پست
تو خونه کاری نمیکنه خونم نزدیک فامیلامه تعقیبم اصلا نمیشه شهرکوچیکه فقط میتونم شنود بزارم ک اونم گیر ...

سعی کن رمز گوشیشو بفهمی 

یا وقتی خوابه سیم کارتشو در بیار بنداز گوشی خودت 

از اون طریق برو تو اپلیکشناش مثل تلگرام و اینا با گوشی خودت 

ببین چیزی دست گیرت میشه یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیس

عزیزم من تاپیک آخرتم خوندم کامل

اینکه یه هفته رابطه نداشتی و حجم مایع منی بعد یه هفته وم بوده بله نشونه اینه که اون بی‌شعور باکسی دیگه رابطه داشته گلم از من میشنوی انقد همه چیزو توی خودت نریز چون الان تو بارداری و صدردصد افسردگی میگیری بعد از زایمانت 

مشکل ارتباط شوهرت و جاری رو از ریشه حل کن لطفآ از حق خودت دفاع کن یکی از کاربرا پیشنهاد خوبی داده بود ب نظرم رک همه چیزو بیان کن

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه  

حتی اگه با هم رابطه ای هم نداشته باشن(که مطمئنم دارن)

بازم دلیل نداره شوهرت انقدبا زن برادر که تنهاس رفت و آمد کنه هیچ کس از خودت مهم تر نیس لطفآ لطفآ ازت خواهش میکنم هرجور شده با شوهرت حرف بزن بگو بخوای به این ارتباط مسخره ادامه بدی با این بچه تو شکمم جدا میشم ازت تهدیدش کن برو قهر سروصدا و قشقرق ب پا کن خودتو بزن ب غش حال خودتو خراب کن هرکاری ازت برمیاد بکن ولی نزار راحت ب گندکاریاشون ادامه بدن ازت خواهش میکنم

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه