2777
2789
عنوان

گفت آهان

1021 بازدید | 21 پست

پسر در جوابت بنویسع آهان یعنی حوصلتو نداره؟؟

خودش پیام داد خب ،یکم بعدش یک چیزی گفتم نوشت آهان منم لال شدم😐

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا بعضیا مدلشون همینه😂 

یه بنده خدایی دیروز با من حرف میزد خیلی هم مشتاق بود ولی چندبار گفت اهان😑 

میدونی چیه بنظرم یه جوی راه افتادع اهان برای از سر باز کردن و ایناست باعث شده حساس بشیم و‌گرنه بعضیا تیکه کلامشونه

بابا بعضیا مدلشون همینه😂 یه بنده خدایی دیروز با من حرف میزد خیلی هم مشتاق بود ولی چندبار گفت اهان😑 ...

نمیدونم من دقیقا فکرم میره سمت چیزای بد دیگه لایکشم نکردم جلو خودمو گرفتم فحشش ندم

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

شاید از پیامش منظوری نداشته و نمی‌خواسته گفتگو رو ادامه بده گفته آهان و اینکه شاید پیا مش مهم بوده به خاطر همین داده و وقتی جواب گرفته فقط گفته آهان یا شاید اون لحظه نتوانسته بیشتر از این بگه و شاید هم نیست بدی داره 😁 مثلاً 🤔 میخواد تو آب نمک بخوابونه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

نمیدونم من دقیقا فکرم میره سمت چیزای بد دیگه لایکشم نکردم جلو خودمو گرفتم فحشش ندم

خودتو اذیت نکن 

بزار بیین دوباره پیام میده یا نه 

رو کلمات هم خیلی حساس نباش چون عین من دیوانهههه میشیییی من اونقدر به یه سری کلمات حساسم 

هر همه هیچ وا 

اینارو میشنوم سگ میشم 😑😑😑🤣 

به قول تو دلم نمیخواد ادامه بدم گفتگو رو