2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16087 بازدید | 1325 پست

🍀 سلام بر امام زمان عج🍀

ألسَّلامُ عََلَیکَ یا صاحِبَ الزَّمان ِ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا خَلیفَةَ الرَّحمانِ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا شَریکَ القُرآن ِ، اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قاطِعَ البُرهان ِ. اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا إمامَ الإنس ِوَالجّانِّ، اَلسَّلامُ عَلیَکَ وَعَلی آبائِکَ الطَّیِّبینَ وَ أجدادِکَ الطاّهِرینَ المَعصومینَ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ

🌻اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ وَ اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ🌻

🌺یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ

ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ 🌺

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌿

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

💐الّلهُمَّ صلّ علْی محَمَّد وآلَ محَمَّدٍ وعَجِّل فرَجَهُم 💐

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون گلم از تگ کردنتون ..یا خدا کمک کن برنامه برادرم درست بشه و فکرش اینهمه اذیت نشه کمک کن بسته بد ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

ان شاء الله حاجت دلت برآورده بخیر بشه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

﷽💞

ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین  

✨درست در همان لحظه که دیگران نا امید می شوند،

افراد موفق ادامه می دهند….✨😍

همواره سه چیز را فراموش نکن :

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🫶

@خانوم_آقامحمد       @ماهدخت1718  

@zah_raa @22taranee @مبارز59‍    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

@farhad_1  @yaaaaaci  @رهااااایی  @پسرمشتی  @yasy19  

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

@پری_2326 @nafas45267 @مهستیmahasty n

هر روز صبح اولین کاری که می کنم برای سلامتی امام زمان ۱۰۰ تا صلوات می فرستم . یک ماه پیش داغون بودم باهاش دعوا کردم گفتم نه من کار به کار تو دارم نه تو کار به کار من داشته باش یه دونه صلوات هم دیگه برات نمی فرستم 

دقیقا فردا صبح اداره رفتنی سوار ماشین یه خانوم شدم تابلو هم بود مسافر کش نیس سانتال مانتال بود کرایه رو که دادم گفت لازم نیست عوضش برای سلامتی امام زمان یدونه صلوات بفرستید 

قربونت برم امام مهربونم همیشه حواست به ما هست این یکی از قشنگترین نشونه های زندگیم بوده تا الان 

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج