2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

| مشاهده متن کامل بحث + 16093 بازدید | 1325 پست

@sara0717  

@00zohrejo0o0o0n00  

@mishila  

@zinbbano  

@eliboxor  

﷽💞

ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین  

✨درست در همان لحظه که دیگران نا امید می شوند،

افراد موفق ادامه می دهند….✨😍

همواره سه چیز را فراموش نکن :

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونین 🫶

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

@daltangh  

@melina_khanum  

@zheraaa  

@مرma1379  

@رززردc  

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@mamanامیرعباس  

@ریحانه1234a  

@آرامش_مطلقgod  

@نازنینزهراااااااza‍ 

@سhar  

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

@نسیم1375هستمy  

@avaخانومم  

@یارقیهsss  

@غریبهkآشنا‍ 

@mkaa  

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

@honerizahra  

@newmoon  

@sabor313  

@mahpary  

@faran10  

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

@90909parya  

@khnoomigol  

@mohadeseammm  

@azazhhhhhhh  

@z1m2  

﷽💞

یاد خدا 🤲 

تنها امید بستن به او ❤️

و اعجاز توکلش را 🤌

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

﷽💞ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین ✨درست در همان لحظه که دیگران نا ...

تو یک تاپیکی بودم خانمی گفت این جمله جمله رو اگر بگید همون لحظه پول میاد توی کارتتون من خیلی با اینکه اعتقاداتی هستم خندم گرفت که همون لحظه مگه میشه من الان جلوی بخاری نشستم و پول بیاد توی کارتم و جالب‌تر اینکه ساعت ۱ این مطلب رو خوندم ساعت ۳ جایی بودم و ساعت ۴ از اروپا مبلغ ۱۰ میلیون تومان به حساب من واریز شد ز چه شخصی که اصلاً نمی‌شناختم بسیار بسیار عجیب اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عجل لولیک الفرج والعافیت والعافیت والنصر و جعلنا من انصاره و اعوان والمستشهدین بین یدیه اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان عجل الله

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
﷽💞ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین ✨درست در همان لحظه که دیگران نا ...

ممنون عزیزم حتما

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و‌عجل فرجهم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

الَّلهُمَّ صلِّ عَلی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّد و عجِّل فَرَجَهُم 💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

مرسی که تگ کردی 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
تو یک تاپیکی بودم خانمی گفت این جمله جمله رو اگر بگید همون لحظه پول میاد توی کارتتون من خیلی با اینک ...

کدوم جمله رو بگیم میشه بنویسی برام😕

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

این تاپیک های مهدوی چندتا کاربر هستند که پیام میذارن و تاپیک پربازدید میشه من کاربرها رو نمیشناسم چون زیاد اینجا نمیام ولی خدا بهتون اجر بده امیدوارم دلتون غم نداشته باشه کار خیلی قشنگی میکنید شتید تو یکی از همین تاپیک ها یکی ی متنی و عکسی خوند دلش شکست، توبه ای کرد، خدا رو امام زمان صدا زد و..شما هم تو اجرش شریک هستین ب عنوان کمترینِ ادم های سایت میگم خدا قوت خدا حفظتون کنه

﷽💞 ســ🤝ـلام پر از بارقه ی امید🍀به شما یاران حضرت ❤️خوش آمـ🥰ــدین   ✨درست در همان لحظه ...

سلام دوباره 😁❤❤❤💙

خیلی ممنونم عزیزم

خیلی هم عالی مطالب زیبا و مفید 

ان شا ٕ الله هرگز امیدتون ناامید نشه 🤲🥰

اللهم_صل#  _علی_محمد_و_آل_محمد❤

🌺🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌺🌺✨️

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد