2777
2789
عنوان

شوهر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم هیچ ربطی نداره به تاپیک

ولی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

حداقل بچه بوده بزارتش پیش همسن و سالاش 😅

زجر مضاعفیه که بچه بذارتش اونجا و بره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

محاله که یک خانم به اهداف ها پیشرفتش درجایگاه اول قرار بده بهش نرسه ،ارتباط با جنس مخالف ردیف نهم هست وقتی به پیشرفت هاش برسه به بهترین حالت ها آدما هم خودشون دنبال اون خانم میفتن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تا آخر عمر نداشتیم توی اطرافیان اما یه خانم دکتری بود تا پنجاه و پنج سالگی مجرد بود برای خودش عشق دنیا رو کرد هرماه مسافرت بود.توی همون سفر بایه آقای همسن خودش آشنا شد و ازدواج کرد الان باهم هرماه میرن سفر😂

هم متاهلی هم مجردی خوبی هایی داره ، بدی هایی داره این ماییم که باید ببینیم چجوری میتونیم زندگی کنیم و از هر موقعیتی که داریم لذت ببریم و به خوبی استفاده کنیم اما متاسفانه جوری شده هر چی نداریم رو میخوایم متأهلا میگن خوشبحال مجردا مجردا میگن خوشبحال متاهلا