2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم دختره بدم نمیاد دومی هم دختر باشه ولی خانواده شوهرم عجیب پسرین مادرشوهرم ۴تا پسر داره ها ولی تا حرف میشه میگه کی داداش میاری واسه دخترت استرس میدن با آدم

چرا به خاطر حرف این و اون  یا بهتره بگم با حرف این و اون زندگی میکنی، ببخشید اونا چیزی میگن شما چرا مثل اونا شدی؟ بیخیال این حرفا، دعا کن که سلامت باشن ،  یدف بینشون فرق نزاری 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

هرچی خدا بخواد به صلاح خودت و بچه اته. پس بی خیال. از بارداریت و شکم گرد قلنبه ات 😍لذت ببر.

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

چرا ما انقدر متکی به حرف مردمیم من یه دختر دارم الانم باردارم دختره به من میگن دختر زا بعد شما دوتا پسر ماشالله شدی پسر زا حالا اگه دختر باشه میگن اولی با دارو بوده وگرنه نمیتونسته پسر بیاره ول کنین تو رو خدا😓

من بچم دختره بدم نمیاد دومی هم دختر باشه ولی خانواده شوهرم عجیب پسرین مادرشوهرم ۴تا پسر داره ها ولی ...

دقیقا عین من ،منم نوه اول براشون اوردم دختر،خواهر شوهرم حامله ست دیروز تو سونو ان تی گفتند دختره،متدرشوهرم از ناراحتی صداش بالا نمیومد،مدام هم به من میگه گرمیجات بخورید خودتو و شوهرت بچه بعدیتون پسر بشه

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
چرا ما انقدر متکی به حرف مردمیم من یه دختر دارم الانم باردارم دختره به من میگن دختر زا بعد شما دوتا ...

امان از دهن مردم راه ميرن ميگن دختر نميشهههه به شمام برعكس ميگن حال ادم گرفته ميشه تو حاملگي

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

اینکه تعیین جنسیت دست مرده درست . اما مگه در حالت طبیعی و عقلانی، مرد نشسته دونه دونه اسپرم ها رو از بین میلیون ها اسپرم جدا کرده ، پسر یا دختر رو فرستاده سمت تخمک؟! بایا در نهایت خواست خداست . توروخدا درگیر جوابهای اینجوری دادن به بقیه نشین. قرص و محکم ، زن و شوهر بگین هرچی هست هدیه ی خداست .روی چشممون . 

جواب محکم و محترمانه و قاطع و به دور از ادبی همیشه جواب میده 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دقیقا عین من ،منم نوه اول براشون اوردم دختر،خواهر شوهرم حامله ست دیروز تو سونو ان تی گفتند دختره،متد ...

مادر شوهرت و بفرست پيش مامان من 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

من بچه اولم پسره الان چهار ماهه باردارم همه میگن بم کاش این یکی دختر بشه دیگه جنست جور بشه ولی من اجازه نمیدم سریع میگم ن دوست دارم پسر باشه من ی جنس میخوام دیگه الان همه دعا میکنن ک پسر باشه دومی هم بیخیال مردم اگه بخوایم ب حرف مردم زندگی کنیم ک واویلا  جوری کردم ک شوهرمم هی ب پسرم میگه چند وقت دیگه داداشی میاد خخخخخ