2821
2789
عنوان

کالابرگ

233 بازدید | 17 پست

برای استفاده از کالابرگ باید خودمون هم پول بدیم؟ یعنی مثلا اگه یک میلیون تومن کالابرگ داشته باشیم باید دو میلیون خرید کنیم که مثلا یه تومنش رایگان بیفته؟

ن

وقتی يه پنگوئن عاشق يه پنگوئن ديگه ميشه، كل ساحل رو ميگرده و قشنگترين سنگ رو انتخاب ميكنه، اون رو واسه جفت ماده ميبره، اگر ماده از سنگ خوشش اومد و قبول كرد جفت هم ميشن؛ولی اگر قبول نكرد پنگوئن نر احساس ميكنه سنگی كه پیـدا كرده اصلا قشنگ نبوده و اونوقت اونو ميبره زير آب لای مرجانها ميندازه تا ديگه هيچ پنگوئنی اشتباه اونو تكرار نكنه و نا اميد نشه.شما هم سعی کنید یه سنگ و از سر راه یکی بردارید نه اینکه جلو پاش بندازی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم. یعنی فقط باید بریم فروشگاه و بعد رایگان به اندازه یه تومن جنس برداریم؟

ما که رفتیم گفت فقط پنج هزار تومن تو کارت باشه کافیه هر اندازه که شارژ داشت خرید کردیم

🧑💻

نه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز