2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 75 پست
به شانس و قسمت ربط داره ، ولی طبق تجربه خودم، به سر زبون داشتن و سیاست هم هست ،اینکه بتونی مدیریت بک ...

من هرچی پسر لاشی به پستم؛ میخوره شکست پشت شکست 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اصلا خواستگار خوب نداشتم ! همه میگن بختت بسته اس

اگه خواستگار نداشتی میشد اینو بگیم ولی خودت نخواستی دیگه

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

چند سالته؟چرا فکر می کنی بدشانسی؟توی شرایطی که اصلا تصورشو نمی کنی شانس در خونتو میزنه

۲۴؛ چون هرچی خواستگار به درد نخوره داشتم حتی خودم قانع کردم سخت نگیرم؛ با یه آدم به درد نخورد نمزاد بودم خانوادم قبول نداشتن؛ همونم بهم خورد 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
میشه توضیح بدی

ببین با ازدواج دو نفر ادم یه نسل به وجود میاد وقتی دو نفر ازدواج کنن بچه ها به دنیا بیان اونا بچه دار بشن الی اخر و اگر هم ازدواج نکنن هرگز اونا به وجود نمیان پس عاقلانه نیست به نظر من بگیم شانسه این قسمتیه که خدا مشخص کرده خداست که مشخص میکنه چه کسی به این دنیا بیاد حالا این دلیل منه نظر بقیه هم محترمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خوب خواستگارم شرایط خوبی نداشتن! معتاد بود طرف یا زن طلاق داده بود؛ یا هم شغل نداشت؛ میشد با این شرایط ازدواج کرد ؟!

یا یکی می‌گفت بیا زن دوم شو؛ خونه به اسمت میکنم اما ! شما جا من بودی قبول میکردی؟! حتی الان میگن دوستی شین با یکی خودتون پیدا کنید؟! بعد دو سال فهمیدم طرف زن داره؛ حتی شانس رل اینا هم ندارم 

۲۴؛ چون هرچی خواستگار به درد نخوره داشتم حتی خودم قانع کردم سخت نگیرم؛ با یه آدم به درد نخورد نمزاد ...

صبور باش عزیزم 

من تا ۲۵ اصلا به ازدواج فکر نمی کردم بعدم با آدمهایی آشنا شدم که مناسب هم نبودیم تا بالای ۳۰ با همسرم آشنا شدم و خیلی اتفاقی عاشق شدیم و ازدواج کردیم.

ازدواج یه اتفاقه و کل زندگی نیست...

من هرچی پسر لاشی به پستم؛ میخوره شکست پشت شکست

با پسرا بخاطر ازدواج دوست نشو ،چون پسرا جنسشون نرینگی  ،دنبال رابطه و منافع خودشونن . 

و اینکه جز خودت به هیچ کس اعتماد نکن .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

ببین با ازدواج دو نفر ادم یه نسل به وجود میاد وقتی دو نفر ازدواج کنن بچه ها به دنیا بیان اونا بچه دا ...

من خواهر کوچک ترم ازدواج کرده! همش حرف حدیث پشت سرمه؛ خیلی غصه میخورم؛نمیدونم چیکار کنم

هر چیزی رو باور کنی برات اتفاق میفته

فکر نمی کردم ازدواج برام ی روز اینقدر سخت بشه بخدا 

یا یکی می‌گفت بیا زن دوم شو؛ خونه به اسمت میکنم اما ! شما جا من بودی قبول میکردی؟! حتی الان میگن دوس ...

نه قبول نمیکردم اما ازدواج نکردن الان به سود ادمه چون دیگه نه زنها زنند نه مردها مرد کمتر ادمی خیری از زندگی مشترک میبینه

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

با پسرا بخاطر ازدواج دوست نشو ،چون پسرا جنسشون نرینگی ،دنبال رابطه و منافع خودشونن . و اینکه جز خود ...

خوب عزیزم سنتی هم خواستگار ندارم جایی هم نمی‌رم دست رو دست بزارم! سنم بالا میره تو شهر ما دختر ۲۰ ازدواج میکنن! من چهار سال ازش گذشته خسته شدم از نگاه های سنگین 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز