2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار اصلا بینیتو عمل نکردی میشه عکس واضح تر بزاری ،،،اینجوری که میبینم نوک بینی به طرف پایینه نه با ...

اره دوستام منو که دیدن اصلا نفهمیدن عمل کردم گفتن اصلااا تغییر نکردی☹️

شبا که میخوابم با دهن باز شوهرم میگه خروپف میکنی بعضی شبا😕

من شب وروز بینی داخلشوچرب میکنم،شبا خشک میشه باسرفه پامیشم آب میخورچرب میکنم کوفت میشه خاب

داخلش گوشت اضافس

روبخیه اندازه خال گوشت اضافه

جای عینک برآمدگی،و گودی اه

افتضاح

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من شب وروز بینی داخلشوچرب میکنم،شبا خشک میشه باسرفه پامیشم آب میخورچرب میکنم کوفت میشه خابداخلش گوشت ...

منم هم داخلش پراز گوشت اضافه شده هم کنار بخیم سمت چپم 

سوراخا قرینه نیس انحرافم داره برمیگرده قوس هیچی

پولو ریختم تو چوب بهتر بود

بینیتو عمل کردی یا نه ،،،آخه اصلا به عملی نمییاد

اآره افتضاح شده اصن روحیم داغونه

همجاش ایراد داره

پرهارواصن دست نزده

یکبار رفتم روبینی استخان برآمده روسوهان کشید مردم زنده شدم دوباره گند دیگه زده شد روبینیم

خیلی مراقبت کردم اما خوب در نیومدمتاسفانه شده آزار روحی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من حس میکنم خودش عمل نکرده داده دستیارش اخه من نفر اخر بودم😭😭اخه نمونه های پیجش خیلی خوب بودن یعنی ...

بارهارفتم داخل مطب بیرون توراهرو بابقیه حرف زدم بینی هاشونودیدم

نفراول گفتم عملم کن انرژی داشته باشی ۸صبح 

بالاسرم بوداتاق عمل حرف زدیم اما،،،،

تف توشانس من

اآره افتضاح شده اصن روحیم داغونههمجاش ایراد دارهپرهارواصن دست نزدهیکبار رفتم روبینی استخان برآمده رو ...

کاش از اول عمل نمیکردی لا اقل راحت بودی اینقدر حرص نمیخوردی

برو ترمیم انجام بده ولی پیش این نه من پوستم حساسه بعد سه سال الان ببینیم خوب شده

ایرادش چی بود خوب شد میشه بگی؟

کاش از اول عمل نمیکردی لا اقل راحت بودی اینقدر حرص نمیخوردی

کاش 

بینیم استخانی کشیده بوداماصاف یکدست

الان افتضاح

صورتم لاغره گفتم بینیم جم شه گونه دارمیشم که،نشد،،،

کسی باهم حرف میزنه نگاهش میره سمت بینیم متوجه،میشم

یادیگه میپرس میگن ایراد داره،چرا اینجوره😨

2790
2778
2791
2779
2792