2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست
اخه شیر خودمو میدم میگن شیر خشک بدم سینه خودمو نمیگیره

ای بابا همونه دیگ طفلی خوب نشده شیر خشک بخوره حسابی پی پی و جیش می‌کنه زردی با اونا خارج میشه 

قطره شیر خشت هم بخر بده 

دیوونه نشو منم بچم دو روزه بود شیر خشک دادم بهش ولی از سینه خودم دست نکشیده 

💗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا رعایت نکردم باید از فردا شروع کنمزردی بمونه بچه تشنج میکنه؟

خدایی نکرده میزنه به گوش یا جاهای دیگه . اگه بالا بره برای شما زیادم بالا نیست

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

فقط سردی و خنکی خیلی جاشو گرم نکن،من پسرم و گرم نگه داشتم  بدتر شد دخترم و خنک نگه داشتم اصلا ب دستگاه و دکتر نکشید،سردیجات بخور،شیرخشکم بده تند تند دفع کنه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
ای بابا همونه دیگ طفلی خوب نشده شیر خشک بخوره حسابی پی پی و جیش می‌کنه زردی با اونا خارج میشه قطره ش ...

خیلی جیشو پی پی میکنه تقریبا هریه ساعت پوشک عوض میکنم روزا تا شیر میخوره پی پی میکنه ادرارشم که خیلی زیاده هربارم باز میکنم روم جیش میکنه😅

باید به دکترش بگم بنویسه

عزیزم بچه شمام دستش مثل تیک میپرید مثلا ۵ ۶بار پشت هم؟

یا تو خواب چشاشو باز میکرد اینور اونورو نگاه کنه؟

ای بابا همونه دیگ طفلی خوب نشده شیر خشک بخوره حسابی پی پی و جیش می‌کنه زردی با اونا خارج میشه قطره ش ...

نه عزیزم من با شیر مادر خوبش کردم چون مادر گرمی میخوره طبع شیرش گرمه وگرنه شیر مادر بهترین دارو برای بچه هستش

فقط سردی و خنکی خیلی جاشو گرم نکن،من پسرم و گرم نگه داشتم بدتر شد دخترم و خنک نگه داشتم اصلا ب دستگ ...

برعکس خونپونه گرم نگه میدارم و لباس زیاد میپوشونم بخاطر سرما خوردگی میترسم سرما بخوره

گوشش چی میشهمیگن به مغزش میزنه

کم شنوا اینا  خدایی نکرده. ۱۱ نمیزنه اگه بالا بره میزنه هر دو روز آزمایش میبری؟

قبلش چند بود؟

برعکس خونپونه گرم نگه میدارم و لباس زیاد میپوشونم بخاطر سرما خوردگی میترسم سرما بخوره

ببین دمای خونرو معمولی نگه دار لباسم ی دونه از مال خودت بیشتر،تو بیمارستان ب من همین و گفتن

سر دخترم رعایت کردم تو خونه خوب شد خودش ولی پسرمو گرم نگه داشتم تا ۵روز بستری شد بیمارستان بعدشم هی بالا و پایین میشد

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

طبع پسر گرم‌تر از دختر میشه. اصلا نگران سرماخوردی نباش اون چون گرمشه میزنه زردی میشه 

کم شنوا اینا خدایی نکرده. ۱۱ نمیزنه اگه بالا بره میزنه هر دو روز آزمایش میبری؟قبلش چند بود؟

نه دکتر دیروز آزمایش ننوشت نگا کرد گفت ۱۰یا۱۱میشه

دو سه روز قبل ۱۳بود

هفته قبل ۱۷بود دستگاه اووردیم

نه دکتر دیروز آزمایش ننوشت نگا کرد گفت ۱۰یا۱۱میشهدو سه روز قبل ۱۳بودهفته قبل ۱۷بود دستگاه اووردیم

پس خوبه رو به کاهش هستش