2777
2789

آره اونقدر خنده دار نیست اما جالبه من دوسش دارم

راستش الان که سریال های قدیمی رو میبینم متوجه میشم اونا هم همچین باحال نبودن حتی بعضیاشون چرت هم بودن

اما انگار اون زمان دلا خوشتر بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب نیست از نظر من

حالا جالبه به هر کی گفتم میگه تو نژادپرستی که خوشت نمیاد ولی واقعا بنظرم اصلا سریال تاپی نیست با این که بازیگر های خوبی داشت ولی کارو خوب درنیاوردن 

پایتخت یه لول از همه اینا بالاتره

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

دقیقا فکر کردم فقط من اینجوریم.وقتی از فیلمی انتظار دارم کمدی باشه و نیست تازه عصبی میشم

من اصلا نمی‌دیدم ولی موقعی ک میخواست پایتخت پخش بشه تو نظرات دیدم یکی گفته بود بدرد نمیخوره پایتخت چون بعد از نون خ هیچ فیلمی نتونست جای اونو بگیره 

آره اونقدر خنده دار نیست اما جالبه من دوسش دارمراستش الان که سریال های قدیمی رو میبینم متوجه میشم او ...

من فیلمای مدیری به نظرم مضحک میاد همش میگم چجوری انقدر این فیلما رو دوست داشتیم

ولی رو فیلمای رضا عطاران هنوزم رو دست نیومده

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.

من فیلمای مدیری به نظرم مضحک میاد همش میگم چجوری انقدر این فیلما رو دوست داشتیمولی رو فیلمای رضا عطا ...

فیلم های مدیری انگار توی یه دنیای دیگه بودن😂

خصوصا برره ازاین طنز هایی بود که به مسائل جامعه می‌پرداخت و انتقادات رو در قالب طنز بیان می‌کرد😂

جالبه عطارانم انگار الان افت کرده اون زمان شیرین تر بود

فیلم های مدیری انگار توی یه دنیای دیگه بودن😂خصوصا برره ازاین طنز هایی بود که به مسائل جامعه می‌پردا ...

اره تازگیا بی نمک شده، فیلمای مدیری هم نقطه چین و پاورچین و در حاشیه چرت بودن

با افتخار ❤️🤍💚 تاجی و آریایی.