2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسي رنج بردم بدين سال سي

عجم زنده کردم بدين پارسي

پي افکندم از نظم کاخي بلند

که از باد و باران نيابد گزند

بناهاي آباد گردد خراب

ز باران و از تابش آفتاب

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

وسط جمله ی فارسی زبون دیگه از قصد بگی افتضااااااااااح تن فردوسی تو گور نلرزونید به اسم اگاهی خواهشاا ...

من باهات موافق نیستم ، وقتی کسی معنی کلمه هارو بدونه اینقدر حالش خراب نمیشه 😄

فردوسی حالش خوبه توام آروم باش

جو زبان فارسی نگیردتون ، هشتاد درصد زبان فارسی کلمه های عربی هست که دارید استفاده میکنید

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من باهات موافق نیستم ، وقتی کسی معنی کلمه هارو بدونه اینقدر حالش خراب نمیشه 😄فردوسی حالش خوبه توام ...

انقدر اگاهی رفته بالا که بدونیم گوگل چیه نهایت یه سرچ کنیم پس حماقته اگر فکر کنیم که کلمه هاب جدید خیلیا نمیدونن😂

فردوسی به شما گفت حالش خوبه؟

کل زبان عربی سر جمع یک چهارم زبان فارسی هم نمیشه گلم رو چه عقلی و منطقی میگی نصف زبان فارسی؟😂 

گفتی جو زبان فارسی؟ حداقل فارسی قدمت داره افتخار جو اینو بگیریم تا یه مشت جو تازه به دوران رسیده...

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

انقدر اگاهی رفته بالا که بدونیم گوگل چیه نهایت یه سرچ کنیم پس حماقته اگر فکر کنیم که کلمه هاب جدید خ ...

بله فارسی قدمت داره ، حالا من بحثی باهات ندارم چون برام مهم نیست چی فکر میکنی 😘

بله فارسی قدمت داره ، حالا من بحثی باهات ندارم چون برام مهم نیست چی فکر میکنی 😘

عزیزم برای خودت میگم یکم تحقیق کن به جای سر کله زدن با یاد گرفتن اصطلاحات جدید

فارسی یکی از چهار زبان قدیمی دنیاست که (که فقط فارسی زبون زنده ی دنیا باقی مونده)

عربی ۱۲ میلیون واژه داره

و فارسی ۲۲۵ میلیون

(خورده هاش یادم نیست)

البته فقط ثابت میشه از کدوم دوران بودن دشمنای فارسی🥰😂

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

عزیزم برای خودت میگم یکم تحقیق کن به جای سر کله زدن با یاد گرفتن اصطلاحات جدیدفارسی یکی از چهار زبان ...

باشه تحقیقات گوگلیت رو بذار برای خودت من نیازی بهشون ندارم ، خدافظی.