tebyani مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5007 عنوان ملت چ دزد شدن | مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست خریدم میشد ۱۷۰ تومن ۲۰۰ دادم۱۰ برگردوند۲۰ تومن هم اضافه تر کارت کشید بجا اینکه ۲۰ تومن اون بهم بده۴۰ تومن ب ضرر من شدحرومش باشه صدقه سری کل سالم😒رسیدم خونه متوجه شدم ک چی شدهواقعا خوردن نداره این مدل کلاه برداری ها اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾 1404/02/14 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5007 عب نداره مبلغ زیادی نیس غصه نخور 😐اره پول یه اسنپ میشد😂 اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
atiw عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 31215 من گیج هم اومدم خونه یادم افتاد شمارشو ندارید یا ادرس پیجشو؟ بهش از اون طریق بگید هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5007 اونکه حرومش بشه ولی تو چه زرنگی صدقه کل ساااال آخه ؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂کارو جم کردم دیگه خدا ازم توقع نکنه اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
tebyani مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5007 شمارشو ندارید یا ادرس پیجشو؟ بهش از اون طریق بگید ن یه مرکز تجاری دور اون سر شهره اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾
جوجو۷۶ عضویت: 1396/11/20 تعداد پست: 4468 برا منم یبار اتفاق افتاد ولی عارم اومد بگم زیاد کشیدی بلاخره اون دنیایی هم هست دیگه خودش پشیمون میشه شبیه شما فکر میکردم تا اینکه از دکتر علی شریعتی میخوندم که خدا وقتی خودت میتونستی حقت رو بگیری و نگرفتی ، حقی رو برات قائل نمیشه .درستم هست.مثل این میمونه که من از دوستم دلخور باشم و بهش نگمو برخوردم باهاش مثل همیشه باشه بعد بگم بالاخره که میفهمه من ناراحتم . من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقهمند به مطالعه و شیفتهی دنیای کتابها هستم.❤️
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11684 اتفاقا ژاپن داره از 💩 برق تولید میکنه و برای سال ها پیشه 😂😂 ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه