2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 31 پست
محلش نده ...اون سری ام برا من هی زیر چشمی ب من نگا میکرد ب پسرم با طعنه ی موضوعی رو میگفت ک مربوط ب ...

از عكس پروفايلت خوشم مياد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

پدر شوهر شما تذکر میده مال من گوشیو میگیره میگه الان وقته منه نمیدم ب کسی عروسم حواست ب من باشه  ...

خخخخخ کلا پدرشوهره من خیلی بمن تیکه میندازه مادر شوهرمم بهم میگه بابا شوخی میکنه.منم جواب میدم بعدش میگم منم شوخی میکنم اتفاقا

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه خداوکيلى اين موضوع ارزش جواب دادن داره؟يه چيزى ميگى کدورت پيش مياد هيچى نگو نهايتش يه لبخند بزن

پدرشوهر است دیگر گاهی حرفی میزند بگذار دلش  خوش باشد

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

تا خاهرشوهرات سرشونو بردن تو گوشی،بگو جمع کنین این گوشیارو باز صدای باباجون در میاد

یا هروقت پدرشوهرت گفت،به خودت نگیر بگو باباجان گوشی که همش جوک داستان نیست که گوشی مطالب مفید هم داره،کمتر بهشون  (خاهرشوهرات)گیر بده 

یا بگو کاش شماهم گوشی داشتین میفهمیدین گوشی چه مطالبی مفید و اموزنده ای داره

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

به حرف کسی که از همه بریده گوش کن ::::بهترین عروس دنیا عروسه دختر نمیشه توقع نداشته باش مثل دختراش باشی حتی اگه خوبترین باشی ولی بهونم دستشون نده درعین اینکه آزادیتو به خاطرشون از بین نبر رابطه دختراش باهاش رابطه خونی و نسبی ولی شما نه من که به برای خونواده شوهرم خوبم با این پسرشون ولی بازم پدرش اخلاق نداره وقت عصبانیت یه جوری به منم میتوپه تازه جدیدترین تیاتری که گرفته بود اینه که میخواد بگه تقصیر تو پسرم اینطوری شده حالا ببین من چقد دلم شکسه حالا همه میدونن اخلاق گندشو با خانومش که پسراشم عین خودشن