2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شما،خوبید،زندگی خوبی هم دارید،نسبت خود؛اولویت اولتون خانه دار کردن فرزندان تون است،شوهرتون هم آدم خو ...

😍😍😍🤩🤩👌درسته 

همینجوری گفتم ولی شما دقیق گفتین 

حالا بگید خونه میخریم تو این چن ماه؟

اگه اذیت نمیشید

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

مهرماه میرم دانشگاه یا نه دانشجو حقوق میشم؟بنظرتلطفا بگو حس تو راستهبا رضا ازدواج میکنم؟

شما بال هایت آماده است؛میخوای اوج بگیری برا پرواز،فقط کمی سر در گم هستین،شما وارد دانشگاه میشید،اهداف شما تو برنامه ریزی،خواسته هاتونو رو کاغذ بنویسید،و دنبال کنید،رضا پسر خوبیه،کنارت هست و پایداره،اون روز هم بهتون حس مو گفتم،پس با جدیت دنبال کنید

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

شما بال هایت آماده است؛میخوای اوج بگیری برا پرواز،فقط کمی سر در گم هستین،شما وارد دانشگاه میشید،اهدا ...

یعنی مهرماه میرم دانشگاه؟

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 درحال معادل سازی به جراحی ارتوپد🥰😂

شما بال هایت آماده است؛میخوای اوج بگیری برا پرواز،فقط کمی سر در گم هستین،شما وارد دانشگاه میشید،اهدا ...

میشه بگین من کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری و اخلاقی داره

و حستون راجبه ایندم چطوریه ممنونم

بنظرتون احتمال بارداری من کدوم ماه بیشتره؟ این سری دارو خوردم ممکنه پریود نشم و بفهمم ک باردارم؟

شما تو آذر ماه بار دار میشید،جنس پسر

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

خواهشا منم بگین

بنظرتون احتمال بارداری من کدوم ماه بیشتره؟ این سری دارو خوردم ممکنه پریود نشم و بفهمم ک باردارم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز