2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 42 پست
بعیده که مادرش باشه . باید به پدر بچه اطلاع داد

پدر مادرش هر دو همینن

من باباشو ندیدم

ولی مادرش همینه وقتی هم میاد هزار تا قربون صدقه بچش میره انگار خیلی براش مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کآش جایی بود قبلا اینجا میگفتن زنگ بزنین به یه شماره بگید میان پیگیری

نمیدونم اطلاع ندارم اما فک کنم شماره ای جایی باشه باز تو نت سرچ کنید

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

😐همش عین گداها غذا میخواد همه ی خانواده ها هم بهش خوراکی میدنو خدایی خوب میخورهولی همش بیسکوییت و ا ...

🥲🥲 عزیزمم 

کاش یکی بدونه به کجا میشه اطلاع داد 

خیلی گناه داره بچه 

زنگ بزن جایی ک در این خانه بازی رو تخته کنن ک مسئولیت قبول نکنن که بچه با این وضع رو بخاطر پول رد نم ...

خب اونا وظیفشونه

بعد تخته کنن من بچمو کجا ببرم

بعد این خانه بازی نیاد میره جای دیگه 

اصلا زنگ بزنم چی بگم

جای کبودی و کتک هم هست رو بدنش ؟ شاید مثلا مامانش خیلی فقیره اون تایم میره سرکار. چی بگم والا🤦

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
با این تفاسیر همون خانه بازی که راهش میده هم شریک جرم بچه مریض،پی پی،اسهال چطور اخه؟

همیشه مریضه

اونام فوقش یه اسپری میزنن رو

اصلا تمیز نمیکنن

همشون ۱۸ سالشونه حال خودشون بهم میخوره تمیز نمیکنن

این بچه هااا چنااان قدر مادر میدونن چنان بچه خوبی میشن بیا و ببین زنعموی من بچش همیشههه تو کوچه بود ...

آخ گفتی بچه ی من این همه کار براش میکنم  یچیزی بگم نه خونه رو میذاره سرش همش باید چند نوع غذا بپزم تا ایشون یکیشو بخوره   

اما این دختره هر چی بهش بدی میخوره 

اخه اینم ترسناکه فکر کن بهش تذکر بدن بچه رو بذاره خونه تنها تو اتاق درم قفل کنه بره .....ادم یه بچه ...

فک کنم بترسوننش شاید جواب باشه

شایدم بنفعش باشه بره بهزیستی 

نمیدونم

جای کبودی و کتک هم هست رو بدنش ؟ شاید مثلا مامانش خیلی فقیره اون تایم میره سرکار. چی بگم والا🤦

میره کار اون تایم رو 

نه جای کتک نیست 

آخه اصلا مادره فقط برا خواب میاد اینو میبره

یشب خیلی دیر اومد دنبالش گفتن کجا بودی گفت وقت ناخن داشتم

اگه فقیر بود وقت ناخن نمیرف