2777
2789
عنوان

در چه حالین🧜‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 72 پست
اره بی همه کس بی خانواده بمنم درخواست داده

😑عجب

الان نی نی یارا تگ میکنم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@28miiii  

@niniyar بی زحمت این کاربرا جمعش کن برا کاربرا مزاحمت ایجاد میکنه

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ان شاءالله🥰

🥰🤍

عقل بود؟😭

نه دندان هفت بود من قرص اعصاب میخورم و نمیدونستم نباید قبل دندون پزشکی قرص بخورم برای همین بی حسی تاثیر خاصی نذاشت روم و این رو وسط کار فهمیدن برای همین دردش بد بود

در حالت عادی با بیحسی دردی نداره 

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

مثه منی😆😅

🥺😅هیییی

خیلی بده واقعا

خودمم به جوابش نرسیدمشاید لیاقت ندارم، دیگه فقط همین به ذهنم می‌رسه

نه منفی فکر نکن 

خودتم باید تلاش کنی بلاخره

با شوهرم قهرم

🥺ای وای

چون که یه بار یه دندون جراحی کردم درد شدید داشت از خون خیلی زیاد هم چندشم میشه الان باید دندون عقل ب ...

دیگه چاره چیه باید انجام بدید بعدش هم مسکن یا اگر درد شدید بود امپول بزنید دردش قطع میشه

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

نه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......