2777
2789
یغنی از قبل عقد زدن به نام خانوم هاشون؟

برادرشوهرهام قبل از عقد به نام زدن

من پدرم قبول نکرد گفت ارزش ملک را نمی دونیم. به جای ملک سکه نوشتند.

چون ما راه دور بودیم. من دو سال بعد از عقد خونه را به نامم زدم

عزیزم شما تاحالا ۱۳۸۰ تا سکع رو یه جا دیدی ک این توقع رو داری.کل دارایی و خونتون و ماشینتون و مغازه ...

تو کشور ما سکه بعنوان مهریه یعنی کشک .ارزشی نداره .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمت سکه بالاس . قیمت خونه هم بالاس

مگه اینکه طرف درآمد بالایی داشته باشه وگرنه باحقوق کارمندی و کارگری و ی شغل معمولی نمیتونن بدن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ما س تا عروس داریم هرکدوم ۲۰۰۰ سکه مهریه مگ چیه تازه از روستاهم اوردیم

فرض رو بگیریم ماهی ی سکه مگه یه ادم چقدر عمر میکنه همشو بگیره

بعدم110 تاش بیشتر قابل اجرا نیست

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

تو کشور ما سکه بعنوان مهریه یعنی کشک .ارزشی نداره .

آفرین به نظر من خونه و اینا خوبه یا همون مهریه کم با نصف هر چی قراره داشته باشه اگه راه بیاد کلش😅

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

فرض رو بگیریم ماهی ی سکه مگه یه ادم چقدر عمر میکنه همشو بگیرهبعدم110 تاش بیشتر قابل اجرا نیست

خب ما نمیگیریم

ولی خب یک ضمانتی واسه زندگی هست

مهریه رو نمیگیریم ولی اگر خدا نکرده مرد خیانت کرد یا معتاد شد خونه و ماشین رو میگیریم اگر اذیت کنه واسه مهریه شکایت میکنیم

قرار نبست ک اول کار مهریه بخوایم

آفرین به نظر من خونه و اینا خوبه یا همون مهریه کم با نصف هر چی قراره داشته باشه اگه راه بیاد کلش😅

خونه .حق طلاق .حق تحصیل ‌.تصنیف اموال ارزشش بیشتر از ۱۰۰۰سکه اس انقد طرف اقا رو میگیرن که یه سکه ام نداد نداد نه زندانی نه مهریه ای ن تعهدی!!!

من خودم مهریه ام ۳۱۴ سکه اس .ولی حق طلاق و هیج چیز دیگه ای نگرفتم .هر چند از زندگیم راضی ام ولی پشیمونم که حق طلاق نگرفتم یا حداقل سه دانگ خونه .

یه چند باری از همسرم خواستم یه مناسبتی چیزی جای هدیه حق طلاق بده بهم نه برای اینکه همون روز جدا شیم برای اینکه دلم قرص باشه ک به خودش مطمعنه .گفت بمیرم تیکه تیکه ام بشم اینو نمیدم .جونمو میتونم بدم ولی حق طلاق نه 😐😐

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

خونه .حق طلاق .حق تحصیل ‌.تصنیف اموال ارزشش بیشتر از ۱۰۰۰سکه اس انقد طرف اقا رو میگیرن که یه سکه ام ...

اره درسته منم خودم موافقم با مهریه کمتر و تمام اینا مخصوصا تصنیف اموال

آخییییی دلش نمیخواد😅🥹

حتما بدجور دوست داره که اصلا قبول نمیکنه❤️🫠

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝