yekonkori_khoshbakh مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 عنوان سلام حس میکنم یه نفر گوشیمو ه😊ک کرده | مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 103 پست چجوری میتونم از گوشیم بندازمش بیرون؟ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1404/02/14 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 عه پس اوکیه مرسی عزیزم😘 حتما امتحان کن ببین هک شدی یا نه اگه شماره چیزی آورد بغل اونایی که نوشته هک شدی اگه برعکس نوشته همشون هدایت نشده یعنی هک نشدی اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 شما هم حس ششمی گلم ؟ نه عزیزم ببخشید ریپتو بد دیدم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7744 خوبه بد نیست فکر نکنم شاید اصلا خودت نخوایرو حس ششما اعتماد نکن با منطقت برو جلو عزیزم🙂 چشم عزیزم مرسی گلم
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 حتما امتحان کن ببین هک شدی یا نه اگه شماره چیزی آورد بغل اونایی که نوشته هک شدی اگه برعکس نوشته همشو ... اره زد هدایت نشده بازم مرسی عزیزم لطف کردی😘 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 عزیزم زد هدایت نشده خیالم جمع شدچون اگه درصدی اون شخص این کار رو میکرد واسه خودش سوژه پیدا میکرد و ی ... هک نشدی خداروشکر اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 هک شدم ک🥲😭صوتی رو جلوش شماره بود مشکلی نیست زنگ بزن به اون شخص تامونشو بکش رو سرش من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 هک نشدی خداروشکر اره خداروشکر من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 وایی من واسه سیمکارت دوم یعنی ایرانسلم زدم هک شده صبر کنین شات میفرستم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 اره خداروشکر من سیم کارت دومم هک شده اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 وایی من واسه سیمکارت دوم یعنی ایرانسلم زدم هک شده صبر کنین شات میفرستم اونی که هک میکنه خیلی بی شرفه واقعا من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 7071 نگاه اگه میخوای ببینی هک شدی یا نه*ستاره #62# رو بزن اول ستاره بعد #62# بعد همجا اگه آورد هدایت نش ... من زدم ی شماره خارجی اورد بعد زده انتفال تماس زمانی که قابل دسترس نیست🫤ینی چیییی _بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 شمارش عجیب بودمثل این شماره های ما نبود اها پس اگه دیدی دردسر شد برو فتا شکایت کن من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 من سیم کارت دومم هک شده خدا لعنت کنه اونی رو که هک کرده ببین کیه تامونشو بکش رو سرش من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7699 من زدم ی شماره خارجی اورد بعد زده انتفال تماس زمانی که قابل دسترس نیست🫤ینی چیییی یغنی وقتی زنگ نمیزنی یا با گوشی صحبت نمیکنی فکر کنم همچین چیزیه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)