2777
2789
عنوان

پیش مادرشوهرم از مادرم حرف زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 54 پست
بعد اذیتش کردن؟

نه.

ولی مادرم که میشه مادرشوهرش گاهی پشت سرش یه حرفهایی میزد. البته فقط پیش من و خواهرم پشت سرش حرف میزد. مادرم هیچ وقت جلو فامیل یا جلو داداشم یا جلو خودش ازش حرفی نزد. 

کلا اگه با خانواده شوهر حرفهای خصوصی تون رو نگید عاقلانه تر هست. چون قطعا غم خوار شما نیستن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف های توی دلت مثل یک گنج هستکه کلیدش،زبانت هستوقتی زبانت باز کردی و گفتیاون حرف دهن و به دهن می چر ...

حالا دیگه شد،تجربه

حرفات به سنگ بگو

به انسان ها نگو نگو نگو

حرف هات با خدا بزن

حرف هات بنویس رو کاغذ

بارها بخون

وقتی دلت آروم شد،پارش کن،بنداز بره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

بله دیگه اینکارو نکن.من از خیلی ها ضربه خوردم.الان وقتی تنهام یه عروسک میزارم روبروم میشینم با اون د ...

بخدا حق داری منم ی سری چیزامو پیش بعضیا گقتم و دردودل کردم همونا الان با حقارت نگام میکنن

ن بچه نیستم آنقدر ساده ام

ای خدا 

ساده نباش خب

منم مامانم سالهاست فوت شدن خواهرام راه دورن هیشکیو ندارم باهاش حرف بزنم

اما چون سرکار میرم و چون خونگرمم کلی دوست و رفیق دارم که فقط فقط تلفنی واتساپی و تلگرامی باهاشون در ارتباطم

شوهرمم هست امام چون نمیشه باهاش دردودل کرد با دوستام درمیون میذارم دوستایی که بعضا حتی از نزدیک ندیدم شون

مثل همین نی نی سایت اما با مادرشوهر اشتباه محضه

حالا هم دیگه خودتو سرزنش نکن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ای خدا ساده نباش خبمنم مامانم سالهاست فوت شدن خواهرام راه دورن هیشکیو ندارم باهاش حرف بزنماما چون سر ...

چشم دیگ جلوی خودمو میگیرم،دلیلی که نی نی سایت عضو شدمم از بی کسیع

یعنی میشه جبران بشع

انشاالله که بشه 

سعی کن از الان به بعد خوبی های مادرت را بگی حتی به دروغ 

اگر هم حرفی زدن بگو حالا من دلم پر بوده یه چیزی گفتم پیاز داغش را زیاد کردم وگرنه کدام مادریه که این کارها را بکنه و از این حرفها

2790
2778
2791
2779
2792