2777
2789
عنوان

امروز شیمی درمانی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 21 پست

اسی رفتم تاپیک هاتو خوندم ،ناراحت نشیا ولی خیلی ب خودت استرس وارد میکنی و ناراحت میکنی،استرس اولین دلیل سرطان و تمام بیماری های خودایمنی و ... 

سعی کن بری پیش تراپیست اینجوری مریضیت هم دیرتر خوب میشه خدای نکرده،شیرینی جات کلا از زندگیت حذف کن ک سرطان از شیرینی تغذیه میکنه،میوه و سبزیجات برگ سبز زیاد بخور،گوشت بلدرچین،بخاطر بچت هم شده قوی باش ک انشالله بسلامتی بیرون بیای از این مریضی،زن عمو من ۱۵سال پیش یکی از سینه هاش برداشتن هنوزم خداروشکر سالم و سرحاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا تاپیک بزنی خبر بدی که در سلامت کاملی❤ الان فقط قوی باش همه آدم ها دارند با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند میدونم شرایطتون سخته و قابل قیاس با مشکلات دیگه نیست ولی هدفم اینه ما محکومیم به زندگی یادمه یک بار یک شخصی می گفت انگار ما از دره بالا میایم مثل یه سنگ نورد درسته رسیدن به بالا خیلی سخته ولی هر جا دستمون رو رها کنیم می افتیم ته دره پس باید با همه توانمون بجنگیم تو هم بجنگ کم کمش بخاطر دختر گلت❤

2790
2778
2791
2779
2792