2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂nچرا بچه بعضیا ارومه همش حس میکنم تقصیر خودمه بچم به این شدت نا ارومه

دوران بارداری خیلی مهمه استرس و حرص و جوش مادر

برا من نوزادیش آبشاری شیر بالا میاورد آروغ نمیزد تازه الان روزای خوبمه واکسن و دندون ایناش گذشته

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

پسر من کولیکی بود وحشتناک اذیتمون میکرد ببین بت بگم اگه این بچه میزاشت من یک شب آرووم و بی دغدغه بخ ...

خداروشکر 

تورخدا دعا کن بچه منم اروم بگیره حقیقتا دارم افسرده میشم

آره حق داری منم رسما از دست پسرم روانی شدم باورت میشه الان برای خوابش ملاتونین میدم چون به شدت مقاوم ...

خیلی سخته 

بچه منم کولیکی وحشتناک بود ولی الان بدقلقیش نمیدونم از چیه

احتمالا بی تابیش برا دندونشه. هرشب هرروز هرساعت روغن بابونه بزن ب گوش و فکش. ژل لثه باریچ براش بگیر. ...

اها راستی گوشش رو خیلی میکشه دکتر چفت عفونت نداره ولی نمیدونم از گپشوارش بدش میاد یا چی

نه عزیزم هیچ اثریم از دندون نداره

پسر من از دوماهگی علائم دندون داشت تا 4 ماهگی که دوتا درآورد و دیگه مرتب هر 20 روز یکی درمیاورد 

یعنی پیرم کرد سر دندون نه خواب داشت نه خوراک رفلاکسشم به شدت زیاد میشد 

بیقراری شب که میگی چند بار بیدار میشه از علائم دندونه