2777
2789
من خودم مشکلات زیادی دارم متاسفانه پیش روانپزشک میرم دارو رو هم باید روانپزشک تجویز کنه دکتر به من گ ...

پس منم احتمالا جفتش برم

واقعا خیلی زیاده 

منم مجبورم از بعضی هزینه ها بزنم بدم تراپی 

هر جلسه ۷۰۰

چاره ندارم دیگه چون زندگیم مختل شدا

پس منم احتمالا جفتش برمواقعا خیلی زیاده منم مجبورم از بعضی هزینه ها بزنم بدم تراپی هر جلسه ۷۰۰چاره ن ...

زندگی منم داغون شده 

الان شاید ۴ ساله که دیگه آدم سابق نشدم دیگه روانم سالم نیست 

روحم درد میکنه انگار 

ولی خب هزینه ها واقعاً بالاست 

اگر یروز کار پیدا کنم حتماً میرم 

شما هم حتماً ادامه بده 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا داشتم تایپ میکردم 😂

فعلا خبری نیست انشالله میگذره بلا به دور باشه

ولی بادهای عجیب و غریبی میاد، ۲با زلزله هفیف

چپ و راست برق میره

آنتن و اینترنت کلا امروز نداشتیم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792