2777
2789
بگو اقای فلانی جوراب نمیپوشی پاهات نمیچسبه به کفش🤮🤮🤮

آقای فلانی❌خانوم فلانی✅

😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب چی جوابشو دادی؟؟

گفتم نههههه باباااا منظوررررت چیهههه چرا باید اینو بگم😔

تو دنیای مربع ها بنده یه مستطیلم که هیچ کس متوجه عرضم نمیشه🌚 دایی گا بود و ما حلال زاده🥀 توی نینی سایت تصمیم گرفتم دیگه بحث نکنم اگه بگی ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۶ سالگی زاییدم میگم باریکلا بهت🙏🏼 قسم به خون یاران ایستاده ایم تا پایان 🖤

خوبه خنده ات نگرفته😂😂😂

بابا استرسی شدم یهو گفت هانیه ی سوال بپرسم ازت داشتم خیس میکردم خودمو🤣

به یه ورت میخواد مثل ادم بپوشه بگرده بگو مرده گنده لاک زدنته برا چیه پس کوووونی ای دیگه

فعلا با دوستم طرح رفاقت ریختیم باهاش چون اکسش دشمن خونی ماعه همش میپلکیم دور و بر پسره(علیرغم میل باطنیمون😭) ک لج اکسش در آد😔😂

@niniyar این پیش ملوس و بفرستین همون سطل زباله ای که ازش سر در اورده

وا بدبخت چیزی نگفت که از کی تا حالا در مورد لاک تاپیک زدن ممنوعه 

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد 🦋 فمینیست 🌎 خوشحال میشم تاپیک های کتاب و کتابخوانی تگم کنید📚

وای عجب شیطونایی😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂میبینی مجبور به چه کارایی میشه آدم😭😂

حلالتون 😂😂😂😂بهترین روزای عمرتونه نهایت استفاده رو بکنید

قربونت

درخواست فرستادم اگر دوست داشتی عکسشو میفرستم

نکن خوب نیس .زیبایی واس زناس

عزمزمه چون عین داداشم بخون همیشه زنا دنبال پسران خوشگلن پسری که قیافش و مدل موهاش شبیه زنا باشه ودو اینا چرت می گن که پرنسسعلی آخرش ما زنا دنبال پسر خوشگیم خوب همون پسرای عملی و پسرای آرایشی و من یک پسر خاله دارم دماغشو عروسکی فانتزی عمل کرده لیفت شقیقه کرده و آرایش غلیظ هم می کنه و موهاش دم اسبی و رنگ آبی اما تیپ لش با یک پیرزنه دوست شده پیرزنه براش خانه خریده تو بالاشهر و ماشین صفر ۲۰۷ اتومات قیافش از زنا زن ترن اولا زیبایی آرایش اول مال پسر بود برو تاریخ بخو کفش پاشنه بلند مال پسر بود ودو زیورآلات مال پسر بو والان پسرا همه آرایش می کنن و عملی خیلی عالی