2777
2789
عنوان

این درد لعننی چیه گرفتارشم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 46 پست
ایشالله که به حاجتت برسی بزار من یه چیزی تو یه کانال دیده بوومدر هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان ال ...

مرسی عزیزم♥

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبخااتو چاقین منی که لاغرم چیکار کنم قدم160وزنم 48

منتظرت بودیم..حتما ارچی ام بخوری چاق نمیشی

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

ببین دوستم اول بپذیرهرکسی تواین دنیا یه ضعف داره توبدنش،مثلا یکی همیشه لاغروریزه اس دوست داره یکم چاق بشه یکی هرکاری میکنه غلظت خونش بهترنمیشه یکی فشارداره یکی قندش بالاپایین میشه یکی مثل داداش جوون من مشکل روحی داره هرکاری میکنه رفع نمیشه،خداروشکرکن که سالمی.

منم ۶۹با قد ۱۶۷والا منم چاقم اصلا رژیم برام کابوسه خوش ب حال اونایی ک راحت همه چی میخورن🥺🥺🥺خوراکی ...

تمام چیزاااایی ک یماهه نخردم امشب بعد یماه بستنی خوردم گفتم جهنم ضرر پاستا اش رشته من تابستونم عاشقشم

یه عمر با بدنت جنگیدی که تو دل بقیه جا شی، حالا وقتشه باهاش آشتی کنی که تو دل خودت آروم بگیری.

نمیشه الان شوهرمن ۱۳ سال ازمن بزرگتره خودشم هیکلیه ینی کارخدا خانواده شوهرم کلا هیگلین ولی این شوهرم خیلی اهل تیپ زدنه قرفرمیاد برعکس من اونوقت من باید پا ب پاش باشم قسنگ خوشکل چیزی ک انتظاز داره ازم تو اتاقخواب چقد شرمم میشد حالا خوبه ی چن مدتیو سفره

فرستادم یکم بگردی پیدا میکنیدستوری برای آگاهی از رسیدن و یا نرسیدن به حاجت خود 🍃در خزائن(ص۲۴۲) جناب ...

این فالرو وقتی مامانم اقدام بوده برای من داییش ک الان قوت شده براش انجام میداده فاال نخود میگف منتظر بودم باردارباشم عدد ۳ اومد ینی منفی ک اون ماه حامله نبودم راست بود

ببین دوستم اول بپذیرهرکسی تواین دنیا یه ضعف داره توبدنش،مثلا یکی همیشه لاغروریزه اس دوست داره یکم چا ...

دقیقا پیش یکی ک خودش لاغره تعریفرمیکردم کاش چلق نمیشدم حواسم نبود انگار بهش برخورد گف ببین قوم ما کلا لاغریم هیچ حوره چاق نمیشیم اما فشارخون قندخون مشکلات قلبی داریم تادلت بخاد