از کوچیکیم توپولویی بودم از اونجایی گ تو دبستان بابام ی لباس قشنگ گرف تنگ بود برام از اونجا ک تومدرسه یکم سایزم بیشتر از بقیه بود باعث طنز بقیه بودم پهلوداشتم قبل عروسیم ک خودمو با رژیم لاغر کردم حالامن موندم دوتا زایمان و وزنی ک ۹۰ ب بالاس هعییی خدا ینی تو این ۲۵ سال عمر یبارنشد من با خیال راحت چیزی نوش حان کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین دوستم اول بپذیرهرکسی تواین دنیا یه ضعف داره توبدنش،مثلا یکی همیشه لاغروریزه اس دوست داره یکم چاق بشه یکی هرکاری میکنه غلظت خونش بهترنمیشه یکی فشارداره یکی قندش بالاپایین میشه یکی مثل داداش جوون من مشکل روحی داره هرکاری میکنه رفع نمیشه،خداروشکرکن که سالمی.
یه عمر با بدنت جنگیدی که تو دل بقیه جا شی، حالا وقتشه باهاش آشتی کنی که تو دل خودت آروم بگیری.
نمیشه الان شوهرمن ۱۳ سال ازمن بزرگتره خودشم هیکلیه ینی کارخدا خانواده شوهرم کلا هیگلین ولی این شوهرم خیلی اهل تیپ زدنه قرفرمیاد برعکس من اونوقت من باید پا ب پاش باشم قسنگ خوشکل چیزی ک انتظاز داره ازم تو اتاقخواب چقد شرمم میشد حالا خوبه ی چن مدتیو سفره
فرستادم یکم بگردی پیدا میکنیدستوری برای آگاهی از رسیدن و یا نرسیدن به حاجت خود 🍃در خزائن(ص۲۴۲) جناب ...
این فالرو وقتی مامانم اقدام بوده برای من داییش ک الان قوت شده براش انجام میداده فاال نخود میگف منتظر بودم باردارباشم عدد ۳ اومد ینی منفی ک اون ماه حامله نبودم راست بود