2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدس پلو که خودش یه غذای جداست

اگه بخوام ب سفرم تنوع بدم بعضی وقتها برنج ابکشی شده کنار میذارم عدس اب پز شده با  شوید خشک توی پیاز ریز  ریز شده سرخ میکنم یکم نمک ادویه میزنم با برنجم مخلوط میکنم میذارم دم بیاد برای کنار خورش  

ببین من وقتی مهمون میاد برام یه نوع خورشت میذارم و یه مرغ درسته میذارم داخل تستر،

بوش نمیره اینجوری خیلی خشک میشه مرغ درسته اگه بلد نباشی خوب در بیاری  نمیشه خورد من تا حالا درست نکردم برای اولین بار توی مهمونی ریسکش بالاست

اگه بخوام ب سفرم تنوع بدم بعضی وقتها برنج ابکشی شده کنار میذارم عدس اب پز شده با شوید خشک توی پیاز ...

من عاشق عدس پلوام ولی به منوی شما نمیخوره اخه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بوش نمیره اینجوری خیلی خشک میشه مرغ درسته اگه بلد نباشی خوب در بیاری نمیشه خورد من تا حالا درست نکر ...

خیلی خوب در میاد، من اکثرا یا مرغ نمکی میذارم یا داخل تستر، میتونی مرغ رو ادویه بزنی و همینطوری سالم بذاری رو نمک اونم عالی میشه اما خب باید حداقل یکی دوبار درست کنی که ترست بریزه اما من همون بار اولم ک درست کردم برلی سی نفر مهمون سه تا مرغ نمکی و خورشت درست کردم بازم عالی درومد