2777
2789
عنوان

با یه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 50 پست
۱۰۵ تومن پول پاستیل دادمممم

حرص بخوری پولت برنمیگرده حالا ۱۰۰ هزار دیگه چیزی نیست اشکالی نداره 🤦‍♀️😂 

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

شاید فهمیده تو نی نی سایتی

وای دختر چطور این به ذهنت رسید🤣🤣

یه دانشجو معلم دهه هشتادی هستم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره🥺😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر مذهبی رو برا ازدواج میخوام

پس اینو واسه زندگی نخواستی؟

من دختر مذهبی رو برا ازدواج میخوام

اوه

کاش میشد اینا به دخترایی که دنبال رل و اینا می‌گردن نشون بدم بفهمن با کیا وقت میگذرونن!

خجالت نمیکشی با احساسات دخترا مردم بازی میکنی و ... بعدش دست شونا میزاری تو پوست گردو و میری!؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اون ۱۰۰ هزار رومیدادم دعانویس یه دختر خوشگل برام میاورد

با دعا نویس میخوای دختر خوشگل پیدا کنی؟ بعدشم معیارت واسه ازدواج و زندگی فقط ظاهر نباشه چیزای مهم تر از اینم هست که اولویت باشه

شوخی میکنمخب اخلاق و بقیه چیزام مهمه

درسته🥰👌

جوری میگی انگار من تا الان با ده تا دختر دوست بودم

چه یکی چه صدتا... کارت اصلا درست نیست!

البته به من هیچ دخلی نداره ، فقط لازم دونستم بگم با هم جنسام بازی نکن و بدون زمین بدجور گرده

یهو میبینی ازدواج کردی و زنت بت خیانت کرد

اینجاس که میبینی آه اونا میگیرت!

شب خوش

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.