2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا به کنکوریا گارد گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 138 پست

اونا حالیشون نیس بیخیال منه دانشجو میدونم سخته خیلیم سخته

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چقدررررر نشستم خوندم چقدر زحمت کمردرد موهام ریخت آخرشم چقدررررر سخت بود

گوه توش خیلییییی سخت بود 

معلوم نبود کجا آورده بودن 

درس فلسفه منطق و فنون ب شدت سخت بود

مامان دوتا فرشته 😍

وضعیت چطور بود اسون یا سخت

▁▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▁ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

داخل شرایط کنکور امروزی نیستن برای همین متوجه نمیشن. من پارسال کنکور داشتم يعني مونده بودم استرس نهایی بکشم یا کنکور چون هر دو تاثیر داشت. سعی کنید این مدت نی نی سایت نیاید برای آرامش روح و روانتون به فضای مجازی تا یه مدت نرید چون فقط اذیت میشید. یه زمان کوتاهی هم باشه برید تفریح کنید ذهنتون آروم بگیره یکم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

کی میگه آسونه

بخدا ما که دهنمون آسفالت شد تا داداشم کنکور داد،بچه از بس استرس داشت روز کنکور کلا تب خال زده بود 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
گوه توش خیلییییی سخت بود معلوم نبود کجا آورده بودن درس فلسفه منطق و فنون ب شدت سخت بود

دقیقا 

حتی روان رو به مفهومی بودن رفته بود

استقلال زیبا ترین عشق جهان:) 🥺🙂💙
گوه توش خیلییییی سخت بود معلوم نبود کجا آورده بودن درس فلسفه منطق و فنون ب شدت سخت بود

دقیقا 

حتی روان رو به مفهومی بودن رفته بود

استقلال زیبا ترین عشق جهان:) 🥺🙂💙

اینا که خوبن 

یه عده عوضی میان میگن ما زیستو ۹۰ زدیم شیمی رو ۶۰ زدیم فقط هم ۲ ماه خوندیم 

بعد تاپیک هاشم میبینی همش درباره رل و مرگ و کوفت تاپیک زده 

همینا فکر میکنن کنکور آسون بوده به بقیه هم استرس میدن

فقط اونی که تاپیک زده بود با معدل 11 تو دوماه زیستو 90 زدم:/تنها چیزیم که بلد بود این بود خیر اندیش ...

حالا واقعا ۶۰ بود؟😂 چون حنیف سال من ۴۱ جلسه بود

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

هنوز استادا اختلاف نظر دارن سر جواب بعضی از سوالا

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....