maryambbbbbkk مدیر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2640 عنوان دینی دوازدهم چند روزه جمع میشه | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 24 پست اگ ترم دو رو نخونی 1404/02/13 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sauio عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 6113 من فقط مطالب ترم اول رو خوندمبعدم یه روز قبل امتحان خوندم۲۰ شدم نهایی پارسال کاربری دست دونفره😃
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6847 چجوری خوندی میشه توضیح بدی بسم الله الرحمن الرحیم کتاب رو باز کردم به اضافهٔ فرمول بیست، اول کتاب رو خوندم، هایلایت کردم بعدش هم فرمول بیست رو همه رو حفظ کردم، پیام و مفهوم آیهها خیلی مهمه بعدش هم خلاصه نویسیهایی که در طول سال دبیر روی تخته مینوشت و یادداشت میکردم رو خوندم شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش
fateme_khanooom عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 17109 خب عزیزم مثلا چند روز طول میکشه برا بیست برا بیست حدقل دو هفتهالبته من حفظیاتم ضعیفهبعد میدونی مشکل من این بود نمیتونستم مداوم بشینم پاش انقدر که چرت و پرت بودشاید شما راحت تر باشی باهاشبنظرم الان یه نگاه بنداز ببین بنظرت چجوری میاد
آووکادویم عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 10092 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب رو باز کردم به اضافهٔ فرمول بیست، اول کتاب رو خوندم، هایلایت کردم بعدش ه ... تو چند روز؟ یجوری میرم انگار از اول نبودم
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 ترم دو سخته ، مثل ترم یک نیست مخصوصا درس اخر بسیار سنگینه یک روز کامل تایم میبره بازم مسلط نیستی کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6847 تو چند روز؟ گفتم که از قبل یک پیش زمینه داشتم. زیاد نبود ولی بلد بودم. ترم یک رو فول بودم ولی ترم دو تقریبا هیچی بارم نبود و در حد یک پرسش خونده بودم از قبل. شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6847 ترم دو سخته ، مثل ترم یک نیست مخصوصا درس اخر بسیار سنگینه یک روز کامل تایم میبره بازم مسلط نیستی منم دو درس آخر رو پارسال مسلط نبودم و رفتم سر جلسه به لطف توضیحات بچهها قبل از امتحان فهمیدم چی به چیه و چی باید بنویسم. شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 منم دو درس آخر رو پارسال مسلط نبودم و رفتم سر جلسه به لطف توضیحات بچهها قبل از امتحان فهمیدم چی به ... سوال پارسال اگر اشتباه نکنم به صورت وصل کردنی از درس اخر اومده بود که خیلی خوب بود کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 21604 مونده بو هوشت روخوانیت حفظیاتت وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6847 سوال پارسال اگر اشتباه نکنم به صورت وصل کردنی از درس اخر اومده بود که خیلی خوب بود یکی هم سوال آخر بود بارم هم زیاد داشت از دو درس آخر بود. چقدر من اون رو تف دادم😂 شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش