2777
2789
چجوری خوندی میشه توضیح بدی

بسم الله الرحمن الرحیم 

کتاب رو باز کردم به اضافهٔ فرمول بیست، اول کتاب رو خوندم، هایلایت کردم بعدش هم فرمول بیست رو همه رو حفظ کردم، پیام و مفهوم آیه‌ها خیلی مهمه بعدش هم خلاصه نویسی‌هایی که در طول سال دبیر روی تخته می‌نوشت و یادداشت میکردم‌ رو خوندم

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم مثلا چند روز طول میکشه برا بیست

برا بیست حدقل دو هفته

البته من حفظیاتم ضعیفه

بعد میدونی مشکل من این بود نمیتونستم مداوم بشینم پاش انقدر که چرت و پرت بود

شاید شما راحت تر باشی باهاش

بنظرم الان یه نگاه بنداز ببین بنظرت چجوری میاد

ترم دو سخته ، مثل ترم یک نیست مخصوصا درس اخر بسیار سنگینه یک روز کامل تایم میبره بازم مسلط نیستی

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

تو چند روز؟

گفتم که از قبل یک پیش زمینه داشتم. زیاد نبود ولی بلد بودم. ترم یک رو فول بودم ولی ترم دو تقریبا هیچی بارم نبود و در حد یک پرسش خونده بودم از قبل. 

ترم دو سخته ، مثل ترم یک نیست مخصوصا درس اخر بسیار سنگینه یک روز کامل تایم میبره بازم مسلط نیستی

منم دو درس آخر رو پارسال مسلط نبودم و رفتم سر جلسه به لطف توضیحات بچه‌ها قبل از امتحان فهمیدم چی به چیه و چی باید بنویسم.

منم دو درس آخر رو پارسال مسلط نبودم و رفتم سر جلسه به لطف توضیحات بچه‌ها قبل از امتحان فهمیدم چی به ...

سوال پارسال اگر اشتباه نکنم به صورت وصل کردنی از درس اخر اومده بود که خیلی خوب بود

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

سوال پارسال اگر اشتباه نکنم به صورت وصل کردنی از درس اخر اومده بود که خیلی خوب بود

یکی هم سوال آخر بود بارم هم زیاد داشت از دو درس آخر بود. چقدر من اون رو تف دادم😂

2790
2778
2791
2779
2792