2777
2789
چخبره یعنی هر وعده نیم کیلو گوشت نفری میخورید شایدم خاویاره😂

ن من هرچی ک میپزمو حساب کردم..مثلا روزی یدونه مرغ و ۴پیمونه برنج یا بدونه ماهی یا ی بسته گوشت ک معادل ۴۰۰ گرمه..حالا صیفی جات ومخلفاتشم ک بماند...همه چی گرونه عزیزم..ن اهل خاویاریم ن چیز دیگه فقط هروز مصرفمون برنج وگوشت وماهیه همین...

ن من هرچی ک میپزمو حساب کردم..مثلا روزی یدونه مرغ و ۴پیمونه برنج یا بدونه ماهی یا ی بسته گوشت ک معاد ...

والا من درماه حساب کردم ۱۵ تا مرغو ۴ کیلو گوشت میخوریم برنجم ماهی ۱ کیسه ده کیلویی من تا حالا نشستم تک نفره حساب کنم یعنی توخونه ما جز برنجو گوشت  چیز دیگه خورده نمیشه😂گرونم باشه اونی ک توگفتی نمیشه اونم گوشت ومرغ مگه خاویار بخورید ک اونم میگی نمیخوری و مشخصم هست تعدادمونم کمه کلا ۳ نفریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من درماه حساب کردم ۱۵ تا مرغو ۴ کیلو گوشت میخوریم برنجم ماهی ۱ کیسه ده کیلویی من تا حالا نشستم ...

اخه فقط این ۳ ۴ قلمی ک میگیم نیس ..روغن و رب گوجه و ماکارونی و حبوبات و کلا خوراکی ومیوه رو هم حساب کن بنظر من تازه ما خیلی بصرفه درومده هر وعدهه ۴۰۰ اینجوریا🤣حس میکنم باید بیشتر باشه...ما هر کیسه برنج ۲ هفته اس فقط نهایتاااااا ۳ هفته ب ی ماه نمیکشه...خلاصه ک خرجا بالاس...ن بابا خاویار کی خورده😂ماهم ۳ نفریم ولی اندازه ۶ نفر میخوریم 🤣کلا شکموییم و همش وعده هامون مفصله و زیاد میپزم کلا