2777
2789
چخبره یعنی هر وعده نیم کیلو گوشت نفری میخورید شایدم خاویاره😂

ن من هرچی ک میپزمو حساب کردم..مثلا روزی یدونه مرغ و ۴پیمونه برنج یا بدونه ماهی یا ی بسته گوشت ک معادل ۴۰۰ گرمه..حالا صیفی جات ومخلفاتشم ک بماند...همه چی گرونه عزیزم..ن اهل خاویاریم ن چیز دیگه فقط هروز مصرفمون برنج وگوشت وماهیه همین...

ن من هرچی ک میپزمو حساب کردم..مثلا روزی یدونه مرغ و ۴پیمونه برنج یا بدونه ماهی یا ی بسته گوشت ک معاد ...

والا من درماه حساب کردم ۱۵ تا مرغو ۴ کیلو گوشت میخوریم برنجم ماهی ۱ کیسه ده کیلویی من تا حالا نشستم تک نفره حساب کنم یعنی توخونه ما جز برنجو گوشت  چیز دیگه خورده نمیشه😂گرونم باشه اونی ک توگفتی نمیشه اونم گوشت ومرغ مگه خاویار بخورید ک اونم میگی نمیخوری و مشخصم هست تعدادمونم کمه کلا ۳ نفریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من درماه حساب کردم ۱۵ تا مرغو ۴ کیلو گوشت میخوریم برنجم ماهی ۱ کیسه ده کیلویی من تا حالا نشستم ...

اخه فقط این ۳ ۴ قلمی ک میگیم نیس ..روغن و رب گوجه و ماکارونی و حبوبات و کلا خوراکی ومیوه رو هم حساب کن بنظر من تازه ما خیلی بصرفه درومده هر وعدهه ۴۰۰ اینجوریا🤣حس میکنم باید بیشتر باشه...ما هر کیسه برنج ۲ هفته اس فقط نهایتاااااا ۳ هفته ب ی ماه نمیکشه...خلاصه ک خرجا بالاس...ن بابا خاویار کی خورده😂ماهم ۳ نفریم ولی اندازه ۶ نفر میخوریم 🤣کلا شکموییم و همش وعده هامون مفصله و زیاد میپزم کلا