2777
2789
عنوان

اصن ی وضی😰😰😰😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كلا يه عده نشستن تو سايت انگاري ارث پدريشونه 

چرا فلان تاپيك زدي 

چرا فلان حرف و زدي 

چرا پر بازديدي

چرا طولش ميدي عكس بزاري 

چرا و چرا و چرا 

خب عزيز من از هر تاپيكي خوشت نمياد تشريف ببر بيرون نميشه كه همه از شما اجازه بگيرن تاپيك بزنن يا موضوعشو با شما تنظيم كنن 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍
سوالم این بود «خانمها چجوری تو روابط زندگی متاهلی انرژی میگیرن و شار ژ میشن.

با شستن پای اقاشون 😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

با رعایت اعتدال شارژمیشن.تفریحاتشون رو داشته باشن به زندگیشونم برسن

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
البته شیر رو حروم نکنین توش وایتکسه پای اقاتون میسوزه  فقط با آب

پس ماچجوری شیرو میخوریم😝

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
البته شیر رو حروم نکنین توش وایتکسه پای اقاتون میسوزه  فقط با آب

من که اقا ندارم ولی الان بچه ها گفتن نوشابه هم خوبه 😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
من که اقا ندارم ولی الان بچه ها گفتن نوشابه هم خوبه 😂😂😂

امضات چیه؟رمان؟

عزیزم سرت سلامت، برو کمک مامانت پای باباتو بشورین

چشم.

پدرم فوت شدن. مادرم روی سر من جا دارن.