2777
2789

✨️وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ

و کارم را به خدا مى‌سپارم

خداست که به حال‌‌ بندگان خود‌ بیناست. غافر_44✨️

خدایا❤️🌱

سر رشته امورم را به تو سپردم

و بر تو تکیه کردم و خود را تسلیم تو داشتم؛ 🦋🕯

الهـ❤️ـی، تو آن خدای کریمی

که هیچ دست امیدی را تهی مگذاری،

و بر هیچ سینه لبریز از خواهشی دست رد نمی زنی. 🤲

از تو می خواهم که روی کرمت را

از من مگردانی، 🤲

توبه ام را بپذیری و از خطایم درگذری🤲

به سوی تو میایم در هر✨نمازم ✨و یادت را برایم همیشگی گردان🤲

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

✨️وَأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ

و کارم را به خدا مى‌سپارم

خداست که به حال‌‌ بندگان خود‌ بیناست. غافر_44✨️

خدایا❤️🌱سر رشته امورم را به تو سپردم

و بر تو تکیه کردم و خود را تسلیم تو داشتم؛ 🦋🕯

الهـ❤️ـی، تو آن خدای کریمی که هیچ دست امیدی را تهی مگذاری،و بر هیچ سینه لبریز از خواهشی دست رد نمی زنی. 🤲

از تو می خواهم که روی کرمت را از من مگردانی، 🤲

توبه ام را بپذیری و از خطایم درگذری🤲

به سوی تو میایم در هر✨نمازم ✨و یادت را برایم همیشگی گردان🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

❤️مهربان خـدایـمـ 

وقتی دلم نا آرام هست،میدانم جایی از زندگی فراموشت کرده ام..

نیازمندم به تو

به نگاهت

به توجهت

به مهربانیت

من جز تو کسی را ندارم

جز تو هیچ کسی و هیچ چیزی آرامم نمی کند

" یا رفیقَ مَن لا رفیقَ لَه" 

تویی که هروقت می خوانمت اجابتم می کنی

پناهم باش پناه دلی که جز تو کسی ندارد

مرا درگیر خودت کن

✨ دوستت دارم…✨

نماز#  خدا_را_صدابزن#  در_مسیر_نور#

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت که هنوزم معتقدی

از همه چی دیگه متنفرم....

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

❤️مهربان خـدایـمـ 

وقتی دلم نا آرام هست،میدانم جایی از زندگی فراموشت کرده ام..

نیازمندم به تو

به نگاهت

به توجهت

به مهربانیت

من جز تو کسی را ندارم

جز تو هیچ کسی و هیچ چیزی آرامم نمی کند

" یا رفیقَ مَن لا رفیقَ لَه" 

تویی که هروقت می خوانمت اجابتم می کنی

پناهم باش پناه دلی که جز تو کسی ندارد

مرا درگیر خودت کن

✨ دوستت دارم…✨

نماز#  خدا_را_صدابزن#  در_مسیر_نور#

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبحالت که هنوزم معتقدیاز همه چی دیگه متنفرم....

امیدت  به خدا باشه میدونی ما روزانه کلی نعمت داریم که بهش بی توجه ایم 

شکر نمیگیم 

ما میبینم ولی چندبار گفتیم شکر ؟ خیلی ها ارزوی دیدن دارن حتی برای چند ثانیه خدایی ما قدر خیلی چیزامون رو نمیدونیم 

یه خانمه هست تو ایسنتا معجزه شکر گزاری داره میگه با اون به همه چیز رسیدم 

از ته دلت خدار زو صدا بزن جوابت میده دعاکن خدا جواب منم بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدت به خدا باشه میدونی ما روزانه کلی نعمت داریم که بهش بی توجه ایم شکر نمیگیم ما میبینم ولی چندبا ...

دیگه اعتقادی به هیچی ندارم که بخوام صدا بزنم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

امیدت به خدا باشه میدونی ما روزانه کلی نعمت داریم که بهش بی توجه ایم شکر نمیگیم ما میبینم ولی چندبا ...

اسمش چیه 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

دیگه اعتقادی به هیچی ندارم که بخوام صدا بزنم

ان شااله بهترین ها برات بشه عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمش چیه

یادم نیست چندبار تو اکسپلورم امده توی همین نینی سایت تاثیرات و معجزات  شکر گزاری بزنی میاره کلی کاربر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادم نیست چندبار تو اکسپلورم امده توی همین نینی سایت تاثیرات و معجزات شکر گزاری بزنی میاره کلی کارب ...

من بهترین دوره ایی که داشتم  مال آقای  رحمانی بود  ،بقیه کپی میکنن

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!