s_zeynab_h مدیر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 284 عنوان بنظرتون تو دلیم چیه | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 63 پست سلام دخترا 12 هفته باردارم سر دخترم شدیدا بد ویار بودم و سر این بچم فقط صبحا یکمی حال تهوع دارم بنظرتون جنسيت فرق میکنه؟ و اینکه بعضیا میگن بچه اول بد ویار تری خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎 1404/02/13 | 15:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_zeynab_h مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 284 تو بچت دختره دل من دروغ نمیگه دوشنبه میخوام برم سونو ان تی جایی که میخوام برم چند تا از فامیل رفتن دقیقا 12 هفته جنسیت رو گفته حالا معلوم شد اینجا خبرشو بهت میدم😉 خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5990 دخملهههههههتو خیلی خوشبختی که خدا بهت دختر داده ووی ننه تو سونو هم احتمال نود درصد داد که دختره دکتره گفت همه احتمالایی که میدم درست از آب درمیاد 😅 همه میگن تعین جنسیت رو دقیق میتونه بگه حالا نمیدونم دلمو خوش کردم که دختره یه پسره دوساله دارم دوس داشتم این بچم دختر بشه چون دیگه قصد بارداری ندارم ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6968 دوشنبه میخوام برم سونو ان تی جایی که میخوام برم چند تا از فامیل رفتن دقیقا 12 هفته جنسیت رو گفته حا ... اره بگو
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 ساق پات لاغره یا چاق عزیزم فکر کردم حسی میگید😂ساق پام و بچه چه ربطی به هم دارنمثل قبل بارداریه. در کل زیاد چاق نشدم
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6968 ووی ننه تو سونو هم احتمال نود درصد داد که دختره دکتره گفت همه احتمالایی که میدم درست از آب درمیاد 😅 ... دخمله اسمشو بزار نورا نوراها خیلی خوشگلن و نور خونتون میشه
s_zeynab_h مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 284 حتما ریپلای کن برام😍 باشه عزیزم خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُبهتر از اونی که میخوای بهت میدم...💎
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6968 عزیزم فکر کردم حسی میگید😂ساق پام و بچه چه ربطی به هم دارنمثل قبل بارداریه. در کل زیاد چاق نشدم تو بگو ربط دارهساق پات از زمان قبل ازدواج تا حد زیادی میگه بچت چیه چاق باشه پسر لاغر باشه دختر ولی دلم میگه پسره بچت
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5990 دخمله اسمشو بزار نورا نوراها خیلی خوشگلن و نور خونتون میشه ممنون عزیزم انشالله که همینطوره ❤️❤️اسمشو از یک سال پیش انتخاب کردم ☺️ خیلی دوس دارم بزارم گیلدا ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
afsanam عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 6968 ممنون عزیزم انشالله که همینطوره ❤️❤️اسمشو از یک سال پیش انتخاب کردم ☺️ خیلی دوس دارم بزارم گیلدا اینم قشنگه انشالا خوش پاقدم باشه بچت
شکوه__السلطنه عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3671 تو بگو ربط دارهساق پات از زمان قبل ازدواج تا حد زیادی میگه بچت چیه چاق باشه پسر لاغر باشه دختر ولی د ... عزیزم واقعا نرمالهنه چاقه نه لاغر😂یا شایدم خودم حس نمی کنمحالا به حستون چقد اعتماد دارید؟😁من فردا اگه مایل باشید تگتون می کنم و نتیجه رو بهتون میگم
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5990 اینم قشنگه انشالا خوش پاقدم باشه بچت مرسی گلم ❤️❤️ ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7191 تو بگو ربط دارهساق پات از زمان قبل ازدواج تا حد زیادی میگه بچت چیه چاق باشه پسر لاغر باشه دختر ولی د ... عزیز حسی میگی راجب چیز دیگم میتونی بگی ؟؟