2777
2789
انشالله ک‌چیز مهمی نیست ولی برای مشکلات روده میتونین کولونو‌ بدین از نگردانید اگه کم میکنه

اخه فوق تخصص گوارش رفتم دوبار میگم کولونوسکوپی برام بنویسید لطفا میگه امکان نداره این درد روده باشه خیلی درمانده شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فوق تخصص گوارش رفتم دوبار میگم کولونوسکوپی برام بنویسید لطفا میگه امکان نداره این درد روده باشه ...

پس نگران نباش 

گفتم اگه نگران روده هستی میتونی این‌ازمایشو‌بری من خودم مشکلات روده دارم واقعا عذاب اوره

پس نگران نباش گفتم اگه نگران روده هستی میتونی این‌ازمایشو‌بری من خودم مشکلات روده دارم واقعا عذاب او ...

گلم میشه از علاعم مشکلات روده برام بگی من کلن از ده ساله پیش شایدم بیشتر همیشه یبوست داشتم اما هیجوقت همچین دردایی تجربه نکردم 

من دیگه خسته شدم دردم اینجوره دقیقازیر زیر شکم رو فشار بدم از درد میخواد بیفته مدام دردش میرنه به کم ...

دقیقا منم همین طوری م وفشار درد میاد به پایینم ادرارم قطع و وصل میشه

دقیقا منم همین طوری م وفشار درد میاد به پایینم ادرارم قطع و وصل میشه

خوب گلم شما چند سالتونه چکار کردین دکتر رفتین سونو یا پاپ انجام دادی در خواست دوستی میدم اگه خواستی بیشتر باهم صحبت کنیم شاید یکیمون ب نتیجه رسید انشالا

گلم میشه از علاعم مشکلات روده برام بگی من کلن از ده ساله پیش شایدم بیشتر همیشه یبوست داشتم اما هیجوق ...

من علائمم متفاوتی با خونریزی متوجه شدم

الان دل‌پیچه های وحشتناک و ی وقتایی اسهال ی وقتایی یبوست

دل دردم‌ زیر شکمم و حتی پایین کمرمم درد می‌کنه من کولیت روده دارم 

خوب گلم شما چند سالتونه چکار کردین دکتر رفتین سونو یا پاپ انجام دادی در خواست دوستی میدم اگه خواستی ...

من 46سالمه دوسال پیش انجام دادم سالم بودم والان لکه بینی هم دارم موقع پریودی خونریزی شدید دارم