2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک دوسال ونیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 29 پست
حالامنم این کارو میکنم ببینم چی میشه.یعنی بازش بذارم شلوار بپوشم وبذارم ۷ودش بگه جیش داره یا پی پی ی ...

اره دیگه پوشکش نکن، مرتب هر یه ربع نیم ساعت ببر خودت دستشویی، هروقتم جیش کرد تشویقش کن 

اره دیگه پوشکش نکن، مرتب هر یه ربع نیم ساعت ببر خودت دستشویی، هروقتم جیش کرد تشویقش کن

تتها مشکلم اینه که برای هیچ کاری باهام همکاری نمیکنه نمیذاره شلوارشو هرچند دیقه یبار درارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من رو مدل نشستنش واینکه دوساعت میتونه جیششو نگه داره احساس میکنم میتونه بره دستشویی وگرنه اجباری ...

ببین چیا دوست داره تا یه هفته همونارو بعد جیش جایزه بده یا ببرش پارک

یا یکم بهش تشر بزن ببین جواب میده

اسباب بازی مورد علاقشو ببر دسشویی یا تو دسشویی بگو بهت موبایل میدم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

یعنی چطور جلوش وایسم عزیزم؟

بخدا میترسم مدیون بشم میگم ولی شما با مشاورم مطرح کن شاید تجربه من بد بود

پسر من لجبازززز یعنی لباس پوشیدن دراوردن غذا خوردم خوابیدن پارک رفتن اومدن همچی با اعصاب خوردی بود

مشاور چهارجا بزدم خلاصه حرفشون مراعات و مهربونی و جاییزه و فلان بود 

هی بدتر میشد 

همسرم اعصابش خورد شده بود شدید یبار نزاشت دنبالش برا غذا بدوام یروز غذا ندادم بهش 

سر سفره نمیومد مام غذامونو میخوردیم و جمع میکردیم 

دوروز گشنه تشنه موند از سر لجبازی روز سوم نشست خورد

تو پارک گیر میداد سرسره برا منه یبار همسرم زد زیر بغلش اورد خونه اینقدررررر داد کشید مارو زد چهاربار اینکارو کرد همسرم تا درست شد🫥🫥🫥و سر هرچی به این ترتیب عمل کردیم 

نمیدونم درسته یا ن ولی دیگ بریده بودم

مامان دوتا گل پسر

مرسی از نظری که دادی ولی من اگه بخوام راجب پسرم بگم خودش یه رمانه.کلا لجبازیش با همه چیه اینطور نیس ...

انشاله بزرگ میشه زحمتاتونو جبران میکنه شماهم از دیدن موفقیت هاش لذت میبرید🥰

بخدا میترسم مدیون بشم میگم ولی شما با مشاورم مطرح کن شاید تجربه من بد بودپسر من لجبازززز یعنی لباس پ ...

وااااای یعنی احساس کردم پسر منو داری تعریف میکنی یعنی پسرمنم دقیقا همینطوره از زندگی بیزارم کرده امروز انقد خودمو زدم و موهامو کشیدم که از سردرد دارم میمیرم.ببین واقعا بعضی بچه ها با جانم عزیزم درست نمیشن مثل بچه منو شما.منم قبل اینکه شما بگید تصمیم گرفته بودم باهاش برخورد جدی داشته باشم چون واقعا دیگه کم اوردم

انشاله بزرگ میشه زحمتاتونو جبران میکنه شماهم از دیدن موفقیت هاش لذت میبرید🥰

مرسی از دعای قشنگت منم امیدم به اون روزه واز ته دلم مطمنم روزی میاد که بهش افتخار کنم وبه این روزا بخندم

سلام عزیزم بچتون بهتر شده حرف زدنش و دستشویی رفتنش

سلام عزیزم من با برچسب زدنروی در دستشویی تونستم از پوشک بگیرمش.هرنیم ساعت یه بار بهش برچسب میدادم بیا بریم بزنیم توی دستشویی.ولی پروسه از پوشک گرفتن خیلی سخت بود البته شاید برای من چون پسرم بشدت لجباز بود وکار منو سخت میکرد

اره همه راهی رو هم امتحان کردم ولی فقط واسه یبار جواب داده بار دوم واسش جذابیت نداره

من دخترم 1سال و نیمه برلش کتاب خوندم توضیح دادم خیلی همراهی کرد

ولی خوب چون سنش کمه نمیخوام فعلا بگیرمش زوده هنو

تو رو خدا اذیتش نکنی.ها عواقبی که از پوشک گرفت اشتباه بچه. داره هیچ دوره ای نداره

سلام 😍
من دخترم 1سال و نیمه برلش کتاب خوندم توضیح دادم خیلی همراهی کرد ولی خوب چون سنش کمه نمیخوام فعلا ب ...

کاش اوموقع که درگیر پوشک گرفتنش بودمپیامتونو میدیدم عزیزم

من خودم یه زخم خوردم عزیزم سر پسرم خیلی اذیت شدیم برا همین برا دخترم میخوام جبران کنم

دقیقا منم همین وضعیتو دارم من بچه هام شیرا به شیرس سر پسرم خیلی اشتباه کردم هم بچه رو اذیت کردم هم خودمو برای دخترم دیگه اشتباه نمیکنم.پسرم الان شب ادراری داره