2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 24 پست
اصلا به حرف اینایی که میگن بره مراکز ناباوری گوش ندین. طب سنتی عالیه، عالی. باهاش پیش بره و ان شاال ...

من هر دو یا هم انجام دادم 

اصلاح سبک از تیر تا آبان انجام دادم 

و آبان مرکز رفتم 

تا قبل نوروز باردار بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم😂چیکار میکنن؟ واقعا جواب میده؟خودمم تنبلی تخمدان دارم

من برای بارداری و درد پریود زیادم واقعا نتیجه گرفتم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره یهو ام چاق شدمن خودمم تنبلی تخمدان شدید دارم هر ۵ ماه یبار پریود میشم ارثیه

اصلاح سبک کن

دمتر مریم حقگو اینستا دنبال کن 

اگر خوشت اومد نسخه بگیر و سبک 

بعد حدود هفده هجده سال 

چندین سقط 

و مرکز ناباروری 

خداوند در آستانه چهل سالگی بهم فرزند داد

من هر دو یا هم انجام دادم اصلاح سبک از تیر تا آبان انجام دادم و آبان مرکز رفتم تا قبل نوروز باردار ب ...

فقط اصلاح سبک کافی نیست. 

پیش طبیب مطمئن که بری، نتیجه بهتری میگیری

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2824
2823
2791
2779
2792