2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا ۵ اصلا بالا نیست نوزاد من ۱۳ بود بعدشم قطره شیر خشت بگیر بده بهش نیازی به دستگاه هم نیست من نوز ...

دکترش امروز گفت دستگاه بسته پس بده زردیش رو خوب کنترل کردید، قطره بيلي ناستر داد بهش روزی 2بار هربارش 3قطره

عزیزم بستری نکن وفقط شیر خشک بده که از راه ادار زردی دفع بشه وشیر خشک برای بچه باعث رشد استخوان هاش ...

ببلاک 1 هم گرفتم 3مرتبه بهش دادم ولی میترسم به کل از شير مادر دوری کنه حیفه. 

زردیش اصلا بالا نیست ولی میتونی قطره شیر خشت بگیری روزی پنج قطره بدی بهش من خودم همین کار کردم

الان خانومم میگه از دیروز که پوشک مولفیکس برای بچه استفاده کرده ادرار نکرده هنوز با اینکه میزان شیر گرفتنش بیشتر شده از جهت زمانی... خطرناکه؟؟؟؟ ❗️ 

#درمان_بیماریها 33

زردی نوزادان

درمان #زردی_نوزادان

🔶 زردی در نوزاد سه جور هست. گاهی خفیفه و گاهی متوسط و گاهی شدید.

🔹 اگه سر و گردن و سفیدی چشمش زرد شده میشه خفیف.

🔸 اگه از سر و صورت تا شکمش زرد شده میشه متوسط.

🔴 اگه کل بدن زرد شده باشه میشه شدید.

در پزشکی جدید اشعه ماوراء بنفش به بدن نوزاد تابونده میشه که اثرات خطرناکی بر بدن داره.

اما در طب اسلامی درمانش چیه؟

❇️ یک قاشق چایخوری آب پوست کدو مسما. (همون کدو خورشتی سبز رنگ شبیه به خیار)

اول کدو رو خوب بشورید و پوستش رو جدا کنید و فشارش بدید یا داخل آبمیوه گیری بندازید. به اندازه یه قاشق چایخوری آب پوست کدو به بچه بدید بخوره کم کم.

تکرار هم نمیخواد. کلا فقط یک بار بدید ان شالله زردیش برطرف خواهد شد.

مادر این کودک تا یک هفته هر نوع چربی خوراکی رو حذف کنه. چه گیاهی و چه حیوانی و چه صنعتی.

🔸 فقط از روغن زیتون برای غذاهاش استفاده کنه. یا یک قاشق غذا خوری با ناهار بخوره و یه قاشق غذاخوری با شام میل کنه.

و مادر هر روز یک لیوان آب سیب تازه بخوره.

🟠 حالا اگه این زردی متوسط بود میشه دو تا قاشق چایخوری برای بچه. مثلا امروز ساعت 8 صبح یه قاشق چایخوری آب پوست کدو به بچه بدید.

فردا هم ساعت 8 صبح یه قاشق دیگه بدید. برای مادر هم تا دو هفته اون دستوری که گفتیم رو رعایت کنه.

اگه زردی نوزاد شدید بود. اینجا 3 قاشق چایخوری آب پوست کدو مسمای تازه باید بهش بدید بخوره. یعنی روزی یه قاشق سر ساعت.

مادر هم به مدت 3 هفته دستوری که گفتیم رو رعایت کنه. مثلا روزی 3 لیوان آب سیب تازه بخوره. هر 8 ساعت یک لیوان.

ان شالله زردی نوزادتون درمان خواهد شد...🌹🌹

ببلاک 1 هم گرفتم 3مرتبه بهش دادم ولی میترسم به کل از شير مادر دوری کنه حیفه.

با داروخوری بهش بده. چون الان احتمالا شیرت زیاد نیست. بدی زودتر پایین میاد. ـ

دادوگیاهی هم نده خدای نکرده رو کبدش اثر میزاره مقاومت همه بچه ها مثل هم نیست

همتای مامانم بودم❤

[QUOTE=381084595]الان خانومم میگه از دیروز که پوشک مولفیکس برای بچه استفاده کرده ادرار نکرده هنوز با اینکه میزان شیر ...[/QUOTE

از دیروز ادرار نکرده خطرناکه ببرین دکتر اگه از مدفوع نکنه تا دو روز یا سه روز عیب ندارن ولی ادرار باید حتما روزی چند بار ادرار کنه