2777
2789
عزیزم شرایط سخته اما فرار کردن کار درستی نیست ما توی این دنیا نیومدیم که سفره ی آماده پهن کنن و ما ه ...

سفره آماده و صرفا استفاده چیه؟ 😅

شما انگار اینجا زندگی نمیکنی

کسی سفره آماده نخواست 

توی ‌پیام اولم هم اینو نوشتم که پیرمرد ۶۰ ساله ای که کلی سال تلاش کرده نتونسته خونه ای معمولی بخره دیگه چه سرزمین مادری ای !!!!! بعد شما میگی سفره آماده؟؟؟؟؟

هیچوقت امثال شماها رو درک نکردم که به خودی میزنید و نمیدونم از چی دفاع میکنید

امیدوارم خدا به راه راست هدایتت کنه 

🌿باشد که بساط بد دلان و نا اهلان کساد و بازار عشق و صلح رواج🌿

سفره آماده و صرفا استفاده چیه؟ 😅شما انگار اینجا زندگی نمیکنیکسی سفره آماده نخواست توی ‌پیام اولم هم ...

عزیزم الان پیامتونو دیدم 

قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم مراحل فداکاری برای وطن رو گفتم و تا جنگ برای لقمه ای نان شاید شما در این مرحله باشید لطفا دوباره کامنتمو بخونید 

و ممنون از دعای خیرتون بهترین دعا هدایت هست و شما این لطف و در حقم کردید🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم الان پیامتونو دیدم قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم مراحل فداکاری برای وطن رو گفتم و تا جنگ برای ...

نه گلم کامل خونده بودم که جوابتونو دادم

نه به لطف خدا من در حال جنگ برای لقمه ای نان نیستم

من برای اون قشری که هرچی میدوئن و نمیرسن ناراحتم که از اون طرف یه عده با اختلاس و رانت خواری حق این بندگان خدا رو خوردن و در اینصورت هیچوقت این قشر با تلاش به جایی نمیرسن چون یه عده هستن که حق مردم رو دارن بالا میکشن

نه گلم کامل خونده بودم که جوابتونو دادمنه به لطف خدا من در حال جنگ برای لقمه ای نان نیستممن برای اون ...

عزیزم اون عده رانت خوار و اختلاس گر ربطی به این سرزمین و عرق ملی نداره ، چرا اون عده ی زیادی که خالصانه در راه وطن جنگیدن و جونشونو دادن واون عده ای که بعد از جنگ گمنام تلاش کردن تا مملکت سرپا بمونه رو نگاه نمیکنید ، به قول آیت الله بهشتی ؛ بهشت را به بها دهند نه به بهانه

عزیزم اون عده رانت خوار و اختلاس گر ربطی به این سرزمین و عرق ملی نداره ، چرا اون عده ی زیادی که خالص ...

اتفاقا شهدا رو که نگاه میکنم بیشتر تأسف میخورم به حال اینایی که حق مردمو میخورن‌

من همه رو نگاه میکنم عزیزم فکر کردی از روی جو زدگی دارم اینا رو میگم