2777
2789
عنوان

آزمایشhiv

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چ خوب ک خواهری مثل تو داره خدا حفظت کنهفقط مادرتون در جریان هست یا ن

سلامت باشی ❤️❤️مامانم میدونه مریض شده ولی نمیدونه عمق فاجعه ارو واینکه نمیدونه ازچه راهی انتقال داره

سلامت باشی ❤️❤️مامانم میدونه مریض شده ولی نمیدونه عمق فاجعه ارو واینکه نمیدونه ازچه راهی انتقال داره

ببیچاره خواهرت بچه م نبوده آخه چرا فریب خورده و گذاشته رابطه جنسی باهاش داشته باشه 😔😔

میدونی این ویروس تو بدنش میمونه برا همیشه تو گوگل خوندم

ولی طب اسلامی میگه درمان داره باهمین روش ک بهت گفتم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ببیچاره خواهرت بچه م نبوده آخه چرا فریب خورده و گذاشته رابطه جنسی باهاش داشته باشه 😔😔میدونی این وی ...

اره میدونم میمونه حتی ب دلم نمیادبرم سرچ کنم راجبش بخونم میترسم😔😔ب من نگفت رابطه داشته۶سال بااون بی شرف بوده بخداخیلی خواهرم پاکه اصلامث دخترای امروزی نیستا اصلا

اره میدونم میمونه حتی ب دلم نمیادبرم سرچ کنم راجبش بخونم میترسم😔😔ب من نگفت رابطه داشته۶سال بااون ب ...

عزیزم غصه نخور خوب میشه 

چ قلب مهربونی داری هر خواهر دیگه بود کلی سرکوفت و بد وبیراه میگفت 

ولی تو مثل ی مادر دلسوزی❤

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

عزیزم غصه نخور خوب میشه چ قلب مهربونی داری هر خواهر دیگه بود کلی سرکوفت و بد وبیراه میگفت ولی تو مثل ...

فدای توبشم بحث قلب مهربون نیس عزیزترازخواهرمگه داریم من حتی ب روشم نیاوردم😔فقط بهش گوش میدم