2777
2789
عنوان

این پیامو دوست کنکوریم داده بیاین بگین چه حسی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت به هرکسی که کنکور درست کردن اومدن کنکور درست کردن بعد سهمیه گذاشتن تا فرزند جانباز بتونه هرچی خواست بخونه بچه های عادی هم تحت فشار قرار میگیرن فقط فقط ظلم به بچه های عادی میکنن که سهمیه ندارن

خیلی قانون مسخره ای بود چیزی که من خودم اذیت شدم

۴۵ دقیقه مونده بود به تموم شدن گفتن میتونید برید بیرون

کل سالن رفتن

منو ۳ نفر دیگه موندیم بخدا

اینقدر حواسمون پرت شد چون مخصوصا راهرو بود 

ریاضی خودش سخت بود بعد فکر کن ۱۰۰ نفرم داشتن از یه راهرو باریک رد میشدن حرفم میزدن تازه

منم خیلی زود رفتمخیلی خسته شدم همش میگفتم فقط بیادخیلی زود رفتن هم خوب نیست خسته میشه ذهنت

من برعکس ذهنم خیلی آروم میشه تمرکز پیدا میکنم دو هفته پیش امتحان داشتم پنج دقیقه مونده رسیدم یجوری هول شده بودم بین اون همه آدم کم مونده بود بخورم به در شیشه ای یا یجوری چشم انگار بسته شده بود که هزار بار لیست اسامی رو دیوار رو خوندم اسممو ندیدم یکی از همکلاسیم نشونم داد

والا خیلی جالبه اون فرزند جانباز ها هم علاوه بر اینکه از سهمیه استفاده میکنن ناراضی هم هستن میخوان از کشور برن این که هیچ 

معلم عربی مون میگفت طرف رفته یه چیز لوبیایی شکل رو با عمل جراحی داخل گوشش کرده تا تو کنکور از اونجا  جواب سوالات رو برسونن بعد این هایی که میگردن به کمربند دکمه و... گیر میدن اونی که میخواست تقلب کنه قبلا کرده و تموم شده بعد حالا بیا به اینهایی که دانش آموز رو میگردن بهشون بفهمون