2777
2789

عکس دیگه ای نداری؟بچه پشتش و کرده ب ما😍از نیم رخ نداری؟

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس دیگه ای نداری؟بچه پشتش و کرده ب ما😍از نیم رخ نداری؟

دقیقا پشتش به ماست عزیزکوچولو😍🤩❤️

اقایان سایت از چشم من افغانیهای هول هستند که حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستند..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

عزیزم در سونو قلب جنین شما کدوم سمت بود؟ ولی نظریه رمزی نود درصد درسته

واقعیتش یادم نیست گلم ، فقط نشونه هام به پسر میخورد اما خدا گل دختر داد 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

عزیزم در سونو قلب جنین شما کدوم سمت بود؟ ولی نظریه رمزی نود درصد درسته

نه نظريه رمزی هم اشتباهه برای من جنین سمت راست رحم بود و سمت چپ سونو

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

چند درصد احتمال میدین شما؟حدس میزنید؟یابلدین جسارتا

حدس نمیزنم قبلا که اینجا یه عده عکس میزاشتن و بعد سرچ کردم میدونم ستون فقرات و سر دختر و پسر فرق داره ولی خب حتی خود دکتر هم اشتباه میکنه تو حدس جنسیت ان تی 

ای جانم بگردم من

فکر میکنم۶۰در صد دختره از روی ناب

جدی ؟

والا ب پسر هم میخوره انگاری احتمال ندادن بهت؟