2777
2789
شما بودی یه بار گفتی دخترت داره هفت سالش میشه و شوهر سابقت میخواد بگیرتش؟ چیشد ماجراش؟

اره من بودم هیچی فعلا هیچکاری نمیکنه احمق فقط هر چند وقت یکبار میاد تن منو میلرزونه میره امروزم که اصلا نباید میمومد از قصد اومد فقط منو نارحت کنه بره عقده ای

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرشب و تا صبح حداقققلشو اگه بخوام بگم بیس سی بار پامیشه حسرت یه شب تا صب خوابیدن دوساله رو دلم موند ...

غروبا میخوابه؟ من دخترم روزی ک غروباش زیاد بخوابه شبا تا 2،3 بیداره اما غروبش نخوابه شب زود میخوابه

یه روزی میاد که بعدش دیگه مهم نیست فردایی در کار هست یا نه .... اون روز یا خیلی خوشبختی یا خیلی بدبخت...
ای بابا طلاق هم گرفتی از دستش آسایش نداری این دیگه کیه

یه ادم روانی و عقده ای مریض ضدحال

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏
 ۳ وخورده ای تا ۵عصر میخوابه

دختر منم هرشب تا دیر وقتی بیداره امشبو بزور گرفتم ساعت12 خوابوندمش

یه روزی میاد که بعدش دیگه مهم نیست فردایی در کار هست یا نه .... اون روز یا خیلی خوشبختی یا خیلی بدبخت...
دیرخوابیدنش اصن میگم عیبی نداره ولی تا صبح خیییییلی پامیشه😭😭😭

اخه دیر خوابیدن هم مضره براشون ..

آره دختر منم همینجوره تا صبح کمش ده بار بیدار میشه اونم با گریه