شوهرم امشب بهم گفت تورو به خدا تورو بخدا انسان هستی نشستی جلوم یا جن گفتم چی میگی گفت بقران جلوی چشم من مث یک حیوونی منم گفتم برای همونه ماها به من دست نمیزنی و نزدیکم نمیشی میگی مثل خاعرمی میگه من نمیخام رابطه زناشویی اصلا داشته باشیم جلوی چشم من زشت و چندشی 🥀❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر کارت نذاسه؟به نظرم با خانواده ات مطرح کن ببرینش یه تست اعتیاد بگیرید ازش یا ببرش پیش روان پزشک
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
آره حتما. ...با کسی که قابل اعتماده...اگه خانواده ات حمایتت میکنن با خانواده ات مطرح کن...یعنی چی این چرت و پرتا
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.