2777
2789
عنوان

لکه بینی بجای پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 30 پست
پریودم منظم بودهولی دکتر با توجه به ضخامت رحمم احتمال بارداری بالا دادکه ازمایشم منفی بودو مجددا باز ...

سوالم این بود که حدودا چقد بعد از عقب افتادن پریودتون آزمایشتون مثبت شد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بی بی چکام همه هاله ضعیف مینداخت ولی ازمایشم منفی بود

تا کی منفی بود؟ 

من فک نمیکنم باردار باشم

ولی آخه وقتی مشکلی نیست چرا بایذ همچین بشه

میدونم حذف یه قاعدگی چیز خیلی عجیبی نیست ولی این لکه بینی ها قطعا دلیلی دارن

فردا دوباره نوبت دارم 

پریودم منظم بودهولی دکتر با توجه به ضخامت رحمم احتمال بارداری بالا دادکه ازمایشم منفی بودو مجددا باز ...

مچکرم عزیزم تاح زمانی ازمایشت مثبت نشه سونو چیزی نشون نمیده مگر واژینال در هفته 3 به بعد منتایپ گوشیم بهم ریخته کلمات اشتباه میزنه ببخشید 

مچکرم عزیزم تاح زمانی ازمایشت مثبت نشه سونو چیزی نشون نمیده مگر واژینال در هفته 3 به بعد منتایپ گوشی ...

منم واژینال دادم

گیجم بخدا

تو حالتی ام که بهترین و بدترین احتمالات برام وجود دارن 

ممکنه باردار باشم

ممکنه هزار تا چیز بد هم باشه

تا کی منفی بود؟ من فک نمیکنم باردار باشمولی آخه وقتی مشکلی نیست چرا بایذ همچین بشهمیدونم حذف یه قاعد ...

اتفاقا من هیچ وقت پریم حذف نشده بود و چون باررداخری خارج از رحم سابقه داشتم تسیدهت بودم سه تا دکتر رفتم همه بی بی کامم بردم گفتم از خونم منفی ولی الکی این همه بی بی بابرندای متفوتهاتله نمیندان گفتن برو خیالت رانحت باردار نیستی ورزش کنن تا پرت بیاد ی نهانیتا بیا امپولت میزنیم خودم تحمل نکردم حدوداو 11 روز بعد از موعد رفت م از وسونو واژینال ازم 2000 بود و سونو هم ساک دیده شد

منم واژینال دادمگیجم بخداتو حالتی ام که بهترین و بدترین احتمالات برام وجود دارن ممکنه باردار باشمممک ...

ترس از چی داری اگه کیست بود که تو سونو بهت گفته میشه پس کیست نداری تاریخ اخرین پزی کی بوده 

اتفاقا من هیچ وقت پریم حذف نشده بود و چون باررداخری خارج از رحم سابقه داشتم تسیدهت بودم سه تا دکتر ر ...

نه من 15 روز بعد از موعدم منفی بود 

حتی اگه آخرین روز سیکلمم تخمک گذاری رخ می‌داد دیگه باید مشخص میشد

خدا بچتونو براتون حفظ کنه انشالله🥰

نه من 15 روز بعد از موعدم منفی بود حتی اگه آخرین روز سیکلمم تخمک گذاری رخ می‌داد دیگه باید مشخص میشد ...

فداتم.ایشالله روزی شما 😘 پزشکاl میگن باید حتما بعد از 14 روز که از پری گذشته از بدی حالابازهم شاید 1 روزش این ور اون ور شده باشه باز یه از بتا بده چون پریت منظم بوده همیشه و کیستم نداری مشکوک هست اگه منفی بود کهjiقریبا نزدیکی به سیکل دور بعدیت و میش

فداتم.ایشالله روزی شما 😘 پزشکاl میگن باید حتما بعد از 14 روز که از پری گذشته از بدی حالابازهم شاید ...

ممنون عزیزم 

بخدا حس بدی دارم برم آزمایش بدم منفی باشه با اینکه از الان میدونم منفیه به احتمال نزدیک به صد

رابطهlحافظت نشده کی داشتی ببخشید میپرسم از زمان نزردیک به تاریخ پزیت تا ب امروز ایا رابطه محاتفظت ...

دقیقا آخرین رابطه ام 21 فروردین بود

من 15 روز بعد از آخرین رابطه ام آزمایش دادم و منفی بود

رابطهlحافظت نشده کی داشتی ببخشید میپرسم از زمان نزردیک به تاریخ پزیت تا ب امروز ایا رابطه محاتفظت ...

آخرین بار 21 فروردین بود

و من دقیقا 14 روز بعدش ازمایش داده بودم که می‌شد 4 یا 5 اردیبهشت و بتام یک دهم بود