2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 28 پست
اینجا هنوز اونقدر تو زمینه ایدز پیشرفت نکرده کشورهای خارجی بلهولی دیگه نمیتونه ازدواج کنه چون هیچ مر ...

ایران اتفاقا کاملا در زمینه ایدز مثل کشورهای پیشرفته هس حتی داروهاشون کاملا رایگانه به جای اینها به یه متخصص عفونی مراجعه کنن کاملا راهنماییشون میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتقال ایدز از استخر غیر ممکنه فقط از راه خون و ارتباط غیر محافظت شده

ظاهرا اینجوری هست منم الان متوجه شدم بهمون دروغ گفتن البته به ما مربوط نیست

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

با توجه به تاپیکهای چالشی شما هم قطعا این تاپیک فیکه کادر درمان اونم سوزن اشتباهی

منم به نظرم تاپیک فیکه چون کادر درمان در صورت چنین اتفاقهایی ۷۲ ساعت اول دارو میگیرن کلا ویروس غیر فعال میشه

ببین حتی انتقال ایدز به این راحتی نیس مپلا اگر سرنگ به دستت بخوره احتمال هپاتیت خیلی بالاتر از ایدز ...

من اصلا اینارو نمیدونم چیه فقط ایدز شنیدم😂

اینم برام تعریف کرد گفت اینجوری شده 

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

منم به نظرم تاپیک فیکه چون کادر درمان در صورت چنین اتفاقهایی ۷۲ ساعت اول دارو میگیرن کلا ویروس غیر ف ...

نمی دونم من خودمم از دوستم اینو شنیدم کادر درمان نیستم که