2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه پرشدن صورت جوانه گندم خیلی خوبه خودم نتیجه گرفتم. پودرشو بگیری

چه جوری استفاده میکنی اگه بریزیم تو غذا میشه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
روزی دو سه قاشق بخور. توی شیر بریز تو سوپ و سالاد و اینا

من پودر جوانه ی گندم و سبوس گندم و سبوس برنج رو گرفتم قاطی کردم تو غذاهمون میریزم 

این رو برا پر شدن صورت شنیده بودم البته صورتمم نسبت به رژیم گرفتنم و لاغر شدنمم خوب مکنده انصافا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
من پودر جوانه ی گندم و سبوس گندم و سبوس برنج رو گرفتم قاطی کردم تو غذاهمون میریزم  این رو برا ...

من واسه چاق شدن خوردم ولی فقط صورتم تپل شد. تو باشگاهاهم واسه پرشدن صورت توصیه میکنن. چون بدن چاق نمیشه

من واسه چاق شدن خوردم ولی فقط صورتم تپل شد. تو باشگاهاهم واسه پرشدن صورت توصیه میکنن. چون بدن چاق نم ...

عالیه پس فقط جوانه ی گندم رو از این به بعد استفاده کنم؟

من گفتم مامانم درست کرد بعد آسیاب کرد