2777
2789
عنوان

عرق بدنم بوی نوزاد میدهههه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 39 پست
فکر کردم منم که این نظر رو دارم فقط نمی‌دونم از چی بوی نوزاد خوششون میاد بقیه همش بوی موندگی و نم شی ...

وای نه اون بو رو نمیگیم اون بویی که تمیزن ویه بوی ملایم شیر ووانیل وعروسک وشکلات  میدن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاديه. منم گاهي بوي نوزاد ميده تنم. درواقع بوي طبيعي و نرمال بدنم هست. چندش و حال بهم زن نيست

من چندشم میشه از بوی خودم. فک میکنن کسی بیاد پیشم بهم میگه بو گندو

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

عاووووو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من چندشم میشه از بوی خودم. فک میکنن کسی بیاد پیشم بهم میگه بو گندو

نه. بنظر من كه بوي بد نيست. 

البته بوش پخش نميشه مال من. مثلا خودم بو كنم متوجه ميشم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ارع ایژا دلمن ل درابی اما مره من دبژه بهنک خوشه😂

عایی کچه مره من ژی پشتا دگوت بهنا پچوکه ساوار ته تت  نهه ژی دبژیته کچا مه 😂😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

عاووووو

جووون ننه 

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

نوزاد ها بوی شیر و وانیل میدن 

حتی عطر بوی نوزاد هم وجود داره منکه خیلی دوستدارم بوی معصومیت وپاکی میدن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

عایی کچه مره من ژی پشتا دگوت بهنا پچوکه ساوار ته تت نهه ژی دبژیته کچا مه 😂😂

😂😂😂

نزا چ عجبه  هلا یا م فک دکر بهنک گلک نخوشه اما هندک دژن خاشه

نه. بنظر من كه بوي بد نيست. البته بوش پخش نميشه مال من. مثلا خودم بو كنم متوجه ميشم

نمیدونم ولله

هرکسی ی بوی مخصوصی داره