2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 22 پست
آره ممکنه منم سر بارداری اولم لک لانه گزینی داشتم یه هفته قبل از پریود، همون روز بی بی چک زدم یه هال ...

خدا کنه مال منم مثبت باشه من خیلی منتظرم همش حس میکنم قرار نیست بشه

دلیلش نمیدونی از چیه؟ من اولین باره اینطوری شدم سابقه نداشتم دیشب زعفرون هم خوردم ولی خبری نیست

نمیدونم والا تنبلی تخمدان، تغییر فصل و تغییرات هورمونی من این ماه دوفامد خوردم میگم شاید از اونه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم والا تنبلی تخمدان، تغییر فصل و تغییرات هورمونی من این ماه دوفامد خوردم میگم شاید از اونه

منم ۲۰ روز پیش یه قرص دکتر برای گوشم داد سه تا دونه ازش خوردم دیدم هورمونیه دیگه نخوردم یعنی ممکنه بخاطر اون سه تا دونه باشه آخه 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

منم ۲۰ روز پیش یه قرص دکتر برای گوشم داد سه تا دونه ازش خوردم دیدم هورمونیه دیگه نخوردم یعنی ممکنه ب ...

قرص گوش ربطی به هورمون نداره که

نه نگران نباش این لکه بینی ها اصلا نگران کننده نیست مگر اینکه بچه نخوای و ناخواسته باردار باشی وگرنه دیگه ترس دیگه ای نداره باردار هم نباشی چند روز بعد پریود میشی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اره میگن کلا ۲۰درصد خانوما خون لانه گزینی رو میبیننچرا اینجوری شده؟دکترت در جریانه؟

نه امروز جمعساگه تا فردا ادامه داشت زنگ میزنم، یکم سرچ کردم میگن ممکنه آب تو بدن جمع شده باشه چون زیاد آب میخورم

قرص گوش ربطی به هورمون نداره کهنه نگران نباش این لکه بینی ها اصلا نگران کننده نیست مگر اینکه بچه نخو ...

قرصش گیاهیه گیاهش هورمونیه وقتی خوردم صورتم پر شد جوش قطعش کردم همون بچه نمیخام چون سابقه اینجوری اصلا نداشتم نگران شدم 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته