2777
2789
حالا خوبه شما خواهر شوهر خیلی باشعوری هستی زن داداشتو نمیزنی 😁😂خواهر شوهرای خواهر من دیگه دست بزن ...

منکه اصلا داداش ندارم اون تاپیک هم واسه مسخره بازی بود برو با دقت همه ی تاپیک رو بخون

شما برو زنگ بزن به خواهرت ببین بعد ۱۸ سال تبریک گفتن یا نه🥲🤣

جدیدا به هر کی که ادب داشته باشه میگن بیکار

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب احمق جان خواهر من که هرسال نمیاد بگه بهم تبریک نگفتن یکم فکر کن از سال اول تبریک نگفتن و دیگه هم ...

میگم اسکلی چیزی هستی میگی نه میگی خواهرم گفته سال اول بهم تبریک نگفتن پس بقیه ی سال هم بهش نگفتن منطقت تو حلقم تو از کجا میدونی بقیه سال بهش تبریک نگفتن وقتی خواهرت بقیه سال هارو بهت نگفته😐😂

دیگه تحویلش نگیر بعضی ها بی لیاقت وبی ادبن ربطی هم به درس و تحصیلات نداره این چیزا همه به تربیت خانوادگی طرف برمیگرده

شما شخصیت خودتو نشون دادی اونم همینطور پس دیگه با این آدم مثل خودش رفتار کن عزیزم

دیگه تحویلش نگیر بعضی ها بی لیاقت وبی ادبن ربطی هم به درس و تحصیلات نداره این چیزا همه به تربیت خانو ...

اره من همیشه بخاطر اینکه از من بزرگتره با احترام باهاش رفتار میکردم ولی از امروز دیگه دیدم باید مثل خودش باشم و اهمیت ندم