2777
2789
عنوان

یک هفته خونه نبود اومد دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 67 پست
خب خودش جوابشو داده بود دیگهچرا بی جهت خودتو بره کردییکم سیاست خواهرم!

اره اشتباه کردم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علط کرده زنگ زده.چرا مدقع مهمونیا یادش نمیفتیم.فقط لوله کش میخواد زنگ میرنه به ما؟

من درد می کنم چی میگی مادر منم فقط زبونش برا ما درازه همه انداختن به جون هم 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
باعرض پوزش خیلی رومخی

😒

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

تو حق نداری بگی مادر کی زنگ بزنه ب بچش

حالا به زخمش نمک نپاش ملکه خانم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

الان خیلی ناراحتم میگه تو شعور نداری نمیدونی من خستم.گفتم به جهنم خسته ای اونمادرت باید بفهمه خسته ا ...

حق داشتی استارتر بنظرم

آدم توقع محبت دو طرفه داره

ولی دگ یکم با شوهرت مهربون تر باش، بذار حدقل جذب تو بشه

چون خودشم فهمیده مادرش فقط هوای داماد ها شو داره

دقیقا همینطور شد

ببین تو با لبخند میتونستی کاری کنی آروم بشه حالا بی خیال گذشت اما دیگه از این کارا نکن خودش از خانواده ی خودش و ننش شاکی هست تو دیگه بدشونو نگو خودش آروم آروم کنارشون میزاره 

تو حق نداری بگی مادر کی زنگ بزنه ب بچش

چرا حق ندارم؟ پس چطور مدقع کار داشنباد پسرش میفته زنیکه.

موقع مهمونیا و خندیدن و شادی همش دامادا و دخترا کنار سفره اش و خونش نشستن؟؟

متنفرم از مادرش .زنیکه احمق نفهم.همیشه اختلاف میندازه بین ما.از قصد اینکارو میکنه.

مقصر خودتی مادر خودشه دوست داره میتونه بره ببینتش تو چیکار داشتی این وسط بعد با لحن دستوری با مردا حرف بزنی فکر میکنی میگه چشم و میشینه سرجاش جز اینکه. باعث دعوا بشی هیچ کاری از پیش نمیبری اینجوری

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

این تصور عروساس ک مادرشوهرا مادرای سمیین اگ یکم سیاست داشته باشن خودشونو انقدر حرص نمیدن

نه مادر منم صبح نزدیک بود شر بدی به پا کنه فقط زبونش برا ما درازه همه رو انداخت به جون هم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
بعضی مادرا سم هستن

دقیقا.این ازون مادرای فوق سمی هست.زنیکه مردنی

چرا حق ندارم؟ پس چطور مدقع کار داشنباد پسرش میفته زنیکه.موقع مهمونیا و خندیدن و شادی همش دامادا و دخ ...

عزیزم شوهرت خودش جواب مادرشو داده توچرا بااون دعوا کردی اخه شوهرت خودش باید این موضوعو بفهمه ک فهمیده تو چرا خودتو ادم بده میکنی